Η Μελίνα Ασλανίδου γνωρίζει το Life is a beach με τους καλύτερους οιωνούς

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της ταξιδωτικής εκπομπής το Σάββατο στις 13:45

Δείτε το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων του Life is a beach
 

Με το κεφάλαιο Νομός Ηρακλείου μπροστά, η ομάδα κατασκηνώνει στο γνωστό παραθαλάσσιο προορισμό της Κοκκίνη Χάνι για ξεκούραση και προετοιμασία. Η περιήγηση στο νομό ξεκινά από το ενυδρείο Cretaquarium, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης και τη γνωριμία με το μαγικό υποθαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου. Συνεχίζεται με τουρ στην πόλη με το νέο φίλο, τον Μανώλη, που καταφέρνει να συνδυάσει την ιστορική αναδρομή και τη γαστρονομία της πόλης.

Η παρέα του Life is a beach κάνει βόλτα στον νομό Λασιθίου

 

Η Μελίνα Ασλανίδου καταφθάνει στην παρέα του Life is a beach και φαίνεται έτοιμη!

Η Μελίνα Ασλανίδου καταφθάνει στην παρέα του Life is a beach και φαίνεται έτοιμη για όλα!

Η ομάδα κατασκηνώνει στην παραλία Φλορίδα, κοντά στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, με τα αεροπλάνα να κλέβουν την παράσταση στο βραδινό τοπίο και αναμένει τη γνωριμία με την επόμενη καλεσμένη. Η Μελίνα Ασλανίδου καταφθάνει και φαίνεται έτοιμη! Η γνωριμία της Μελίνας με το Life is a beach θα γίνει με τις καλύτερες συνθήκες. Το βάπτισμα του πυρός θα ακολουθήσει...

Mαρία Μιχαλακοπούλου: Το δώρο που τη συγκίνησε πολύ

Με τη νέα σύσταση ομάδας, ξεκινά το ταξίδι με ιστιοπλοϊκό από το λιμάνι του Ηρακλείου στο νησί του Δία (Ντία). Μια ώρα μακριά από την πόλη, το σκηνικό αλλάζει εντελώς με στάση σε γραφικό κολπίσκο του παρθένου νησιού για βουτιές και φαγητό εν πλω. Το βράδυ έρχεται και στην περίφημη περιοχή του Λάκκου, στην καρδιά της πόλης, προκύπτει ένα παρεΐστικο γλέντι και ένα γλυκό κλείσιμο μιας τέλειας μέρας.

 Ξεκινά το ταξίδι με ιστιοπλοϊκό από το λιμάνι του Ηρακλείου στο νησί του Δία

 Ξεκινά το ταξίδι με ιστιοπλοϊκό από το λιμάνι του Ηρακλείου στο νησί του Δία

Η επόμενη μέρα έχει σύντομη επίσκεψη στη φημισμένη παραλία του νομού, τα Μάταλα, με διανυκτέρευση στην περιοχή του Λέντα, στο νότιο Κρητικό πέλαγος. Επόμενη παραλία της περιοχής, που κλέβει την παράσταση, είναι αυτή του Ληστή. Τρεις διαφορετικές παραλίες, για την ακρίβεια, για παιχνίδι με τα κύματα και γιόγκα στην άμμο από τη φίλη Εύα.

Τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά καλά ως τώρα, για αυτό και μια αναποδιά επιβάλλεται για την ισορροπία. Στο χωριό Τσούτσουρα, ένα κόλλημα του αμαξιού στην άμμο ήταν η αφορμή για να γνωριστεί η παρέα με τους κατοίκους του χωριού, που έσπευσαν για βοήθεια.

Το γέλιο και το κέφι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρέα του life is a beach

Το γέλιο και το κέφι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρέα του life is a beach

Η επόμενη μέρα ξεκινά με τη διαρκή ενημέρωση από τις ειδήσεις για την άφιξη ενός μεσογειακού κυκλώνα. Η ομάδα κρατά θετική στάση και ξεκινά για το Αγιοφάραγγο. Μιας μοναδικής ομορφιάς παραλία, χάρισε στην ομάδα μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Ο τέλειος επίλογος για την παραμονή της Μελίνας στο Life is a beach.

 

Αφήνοντας τις παραλίες, για λίγο μόνο, η επόμενη μέρα περιλαμβάνει βόλτα στο χωριό Μυρτιά, τον τόπο του Νίκου Καζαντζάκη, όπου και περιηγούμαστε στο μουσείο με τα προσωπικά του αντικείμενα. Συνέχεια με πανοραμική θέα από το όρος Γιούχτα, μια πανέμορφη βόλτα στις Αρχάνες αλλά και την επίσκεψη τού Χάρη στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού (Σ.Ε.Α.Π), όπου και είχε αποφοιτήσει το 2004. Τον Χάρη και τη Μαρία υποδέχτηκε ο διοικητής της σχολής κ. Βασιλειάδης Βασίλειος.

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής Life is a beach

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top