Η παρέα του Life is a beach κάνει βόλτα στον νομό Λασιθίου

Συντονιστείτε το Σάββατο 24/7/21 στις 13:45 στο STAR

Δείτε το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων του Life is a beach

Μετά την αποχώρηση του Μάκη, η παρέα του Life is a beach, κατευθύνεται προς την πόλη του Αγίου Νικολάου, για πεντάστερη ξεκούραση και βόλτα στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου, με τον νέο μας φίλο Γιάννη.

Life is a beach: Νέος κύκλος επεισοδίων αφιερωμένος στην όμορφη Κρήτη


Επιστροφή στο φυσικό περιβάλλον του Life is a beach, μετά το αστικό τοπίο, με περιήγηση τους κρητικούς δρόμους, με στάση για “ξεμούδιασμα” στους παλιούς εγκαταλελειμμένους ανεμόμυλους στον κάμπο του Λασιθίου και επίσκεψη στο Δικταίον Άντρον.

Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου άφησε τα catwalk και γύρισε την Κρήτη

Η συνάντηση με τον Μανώλη Χαρούλη, γνωστό για τις ιδιαίτερες κατασκευές από επαναχρησιμοποιημένα μέταλλα.

Η συνάντηση με τον Μανώλη Χαρούλη, γνωστό για τις ιδιαίτερες κατασκευές από επαναχρησιμοποιημένα μέταλλα.


Η κανονισμένη συνάντηση της ημέρας είναι στο μικρό χωριό Έξω Λακώνια με τον κ. Μανώλη Χαρούλη, γνωστό για τις ιδιαίτερες κατασκευές από επαναχρησιμοποιημένα μέταλλα. Μετά από αρκετά χιλιόμετρα οδήγησης η ανάγκη για παραλία είναι ακόμα πιο μεγάλη και η ιδέα μιας βόλτας με το πειρατικό πλοίο στο πανέμορφο Κουφονήσι, αποδεικνύεται ιδανική! Η ομάδα μοιράζεται μια μοναδική εμπειρία, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σε ένα μικρό νησί με πρωτοφανή ομορφιά.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου δοκιμάζει τις δυνατότητές της στη λύρα

Η Μαρία Μιχαλοπούλου δοκιμάζει τις δυνατότητές της στη λύρα

Ένα ακόμη νησί, με σκοτεινή ιστορία, είναι ο επόμενος προορισμός. Η Σπιναλόγκα, που βρίσκεται στον κόλπο της Ελούντας. Με αφετηρία την Πλάκα, ο περίπλους του νησιού αλλά και η επίσκεψη μέσα στους χώρους του παλιού οικισμού, αφήνουν μια αίσθηση περίεργη, δυνατή. Η αλλαγή σκηνικού έρχεται εξαιρετικά σύντομα με  βουτιά στην πανέμορφη παραλία της Κολοκύθας, που βρίσκεται κοντά.

Η παραμονή στο Λασίθι και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα ολοκληρώνεται με μια πολύ ξεχωριστή αποστολή. Την επίσκεψη στο καταφύγιο σκυλιών του Τάκη, ενός ντόπιου, που τα άφησε όλα πίσω και αφιερώθηκε στη διάσωση των πιο κακότυχων τετράποδων της περιοχής του. Η ομάδα κατασκηνώνει στα όρια του νομού Λασιθίου και Ηρακλείου, λίγο πριν ξεκινήσει το τουρ του επόμενου νομού.

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής Life is a beach

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top