Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου άφησε τα catwalk και γύρισε την Κρήτη

Το roadtrip των 40 ημερών σε όλη την Κρήτη του Life is a beach ξεκίνησε

Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν στον νέο κύκλο επεισοδίων του τηλεοπτικού οδηγού, Life is a beach Mission Crete που έκανε πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου στις 13:45 στο STAR

Το roadtrip των 40 ημερών σε όλη την Κρήτη της εκπομπής Life is a beach ξεκινάει από τις πιο απομονωμένες περιοχές του νησιού, στο νομό Λασιθίου. Μαρία Μιχαλοπούλου και Μάκης Παπασημακόπουλος δηλώνουν έτοιμοι.

Life is a beach: Νέος κύκλος επεισοδίων αφιερωμένος στην όμορφη Κρήτη

Μετά από 5 ώρες οδήγησης γίνεται η μετάβαση της ομάδας Life is a beach, από το city life … απευθείας στη φύση, στην παραλία του Ξερόκαμπου. Ιδανικό σκηνικό, με απολαυστικά νερά και ένα φεγγάρι γεμάτο, για την πρώτη διανυκτέρευση της ομάδας. Παρά το πρωινό ξύπνημα, η δράση ξεκινά μέσα στο λιοπύρι!

Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου άφησε τα catwalk και γύρισε την Κρήτη

Από τη Ζάκρο, αρχίζει η κατάβαση στο Φαράγγι των Νεκρών, με βασικό κίνητρο την παραλία στο τέλος αλλά και τον επόμενο προορισμό, το φοινικόδασος του Βάι. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Κρήτης, της Ελλάδας, των ταξιδιωτικών οδηγών του κόσμου όλου και τις πιο ιδιαίτερες τοποθεσίες σε ολόκληρη την Μεσόγειο. Εκεί, η ομάδα αναμένει διακριτικά μέχρι ο κόσμος να αφήσει το μέρος να ανασάνει. Τότε, το σκηνικό ηρεμεί και το κατά τα άλλα πολυσύχναστο Βάι, εντυπωσιάζει.

H Μαρία Μιχαλοπούλου χορεύει στο Life is a beach

Το πρόγραμμα της ημέρας τηρείται αυστηρά και σειρά έχει η επίσκεψη στην ιστορική μονή Τοπλού και οινογνωσία στο αποστακτήριο, που βρίσκεται δίπλα. Με τη ζέστη να κρατά καλά αρχές Σεπτέμβρη, η βουτιά επιβάλλεται, στην περιοχή της Ερημούπολης στα κρυστάλλινα, δροσερά νερά, με φόντο τα ερείπια της αρχαίας πόλης της Ιτάνου.

Life is a beach: Μαρία Μιχαλοπούλου

Η επόμενη διανυκτέρευση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στην πόλη της Σητείας. Η σύντομη παραμονή της ομάδας εκεί, θα ξεκινήσει με την καθιερωμένη περιήγηση από το νέο μας φίλο Μανώλη, στις γεύσεις, κυρίως, της μικρής αυτής πόλης.

Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου

Σειρά έχει η παραλία του Κουρεμένου, όπου ο Μάκης αναλαμβάνει να μας συστήσει τον Χρήστο, που διατηρεί το πρώτο σερφ κλαμπ της περιοχής. Ο δυνατός αέρας της περιοχής είναι χαρακτηριστικός για αυτό και η ομάδα αποφασίζει να ηρεμήσει στην κρητική Καραϊβική.

Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου άφησε τα catwalk και γύρισε την Κρήτη

Μια μονοήμερη εκδρομή στο μαγικό τοπίο της Χρυσής ή αλλιώς Γαϊδουρονήσι, που κλείνει ιδανικά με ιππασία στο ηλιοβασίλεμα, στην παραλία της Ιεράπετρας. Τέλος με επίσκεψη και διανυκτέρευση σε γραφικά χωριά της περιοχής, όπου η ομάδα αποχαιρετά τον Μάκη.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Life is a beach

Life is a beach: Η Μαρία Μιχαλοπούλου άφησε τα catwalk και γύρισε την Κρήτη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top