Life is a beach: Η επίσκεψη-έκπληξη της Ασλανίδου στον Σκουλά!

Δείτε το νέο επεισόδιο της ταξιδωτικής εκπομπής το Σάββατο στις 13:45

Δείτε το trailer του νέου κύκλου επεισοδίων του Life is a beach

Έχοντας φτάσει ακριβώς στα μισά του #MissionCrete, η ομάδα αρχίζει ένα ατελείωτο beach hunting στο Νομό Ρεθύμνου! Πρώτη στάση, η ομολογουμένως καταπληκτική παραλία της Πρέβελης, με το πανέμορφο φοινικόδασος και τη Μαρία να συγκρίνει το τριγύρω περιβάλλον με τον Βοτανικό!

Περνώντας μέσα από το Κουρταλιώτικο φαράγγι γνωρίζουμε τη δεύτερη παραλία της ημέρας και αγαπημένη του Χάρη, την Τριόπετρα. Μια δροσιστική και γρήγορη βουτιά, μια ακόμα πιο δροσιστική τσικουδιά και ολιγόλεπτο άραγμα στη γνώστη σπηλιά. Έχοντας ελάχιστο χρόνο, πριν τη δύση του ηλίου, η ομάδα απολαμβάνει το πιο νοσταλγικό ηλιοβασίλεμα του νότου, με θέα το Λιβυκό και τους φημισμένους Αμμόλοφους. Γρήγορο set up αράγματος και life is a beach!

Μια δροσιστική και γρήγορη βουτιά, μια ακόμα πιο δροσιστική τσικουδιά

Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα χορτασμένη από παραλία και το πρόγραμμα έχει ξενάγηση στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και το εμβληματικό για την πόλη κάστρο της Φορτέτζας. Η ξεναγός κάνει μια αναδρομή στη μακρά ιστορία του κάστρου και μετέπειτα στην ακόμα πιο ενδιαφέρουσα ιστορία της παλιάς πόλης. Βόλτες στα σοκάκια, επίσκεψη στο Τζαμί Νερατζές και ενδιάμεση στάση στο πιο γνωστό εργαστήριο φύλλου κρούστας για μπακλαβαδάκι!

Ο Βασίλης Σκουλάς στο Life is a beach

Γρήγορη βόλτα στη μεγαλύτερη οργανωμένη παραλία του νησιού, με μήκος 12 χλμ, αυτή της πόλης του Ρεθύμνου. Συνέχεια με το Life is a beach να προσκαλεί και να γνωρίζει τον σεφ Μιχάλη Χάσικο με σκοπό να μας μαγειρέψει κουνέλι τηγανητό δίπλα στη θάλασσα! Αν και κουρασμένοι από την ημέρα, το γευστικότατο κουνελάκι σε συνδυασμό με τσικουδιά, επιστρέφει τα χαμόγελα στην παρέα!

Όταν η Μελίνα Ασλανίδου συνάντησε τον Βασίλη Σκουλά

Όταν η Μελίνα Ασλανίδου συνάντησε τον Βασίλη Σκουλά

Μετά τις παραλίες και την πόλη, ήρθε η ώρα για χωριό και γλέντι, στα Ανώγεια της μακράς ιστορίας. Η ομάδα, με χαλαρή διάθεση, επισκέπτεται ένα από τα πιο ξακουστά χωριά της Κρήτης με πρώτη στάση το ανοιχτό προς το σπίτι του Νίκου Ξυλούρη! Μετά από μεζέδες και τσικουδιά στο καφενείο γνωστού μαντιναδολόγου, η ομάδα συναντά τον Βασίλη Σκουλά και του επιφυλάσσει μια έκπληξη, την επίσκεψη από τη φίλη Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου γνωρίζει το Life is a beach με τους καλύτερους οιωνούς

Συζήτηση, γέλιο, ωραία παρέα, με έναν από τους μεγαλύτερους εν ζωή λυράρηδες της Κρήτης. Οι Ανωγειανοί γρήγορα μπαίνουν στο κλίμα και σε συνδυασμό με την έλευση του Μανώλη Νύκταρη και της κομπανίας του, στήνεται γλέντι με τη Μελίνα να κάνει αυτό για το οποίο έχει γεννηθεί, να τραγουδάει!

Μελίνα Ασλανίδου

Life is a beach: Όταν η Ασλανίδου συνάντησε τον... κεραυνοβόλο έρωτα!

Την επόμενη μέρα και έχοντας πάρει υπερβολική δόση στεριάς, το Life is a beach κάνει μια τελευταία επική βόλτα στο Νότο. Αμμούδι - Κλεισίδι - Δαμνόνι - Λίγκρες. Τέσσερις παραλίες με πολλές δροσιστικές βουτιές, πανέμορφα τοπία και κλείσιμο με μαγείρεμα στην παραλία, παρέα ένα επικό ηλιοβασίλεμα! Η πιο life is a beach μέρα του mission (so far)!

Η ομάδα φιλοξενείται σε μια βιολογική φάρμα με οικοδεσπότη τον κ. Δημήτρη Καλαϊτζιδάκη, απολαμβάνοντας μια μέρα γεμάτη παράδοση και νοσταλγία. Ο Χάρης και η Μαρία φουρνίζουν, ζυμώνουν αλλά κυρίως γεύονται όλα τα παραδοσιακά προϊόντα, που κάνουν τη γη της Κρήτης ιδιαίτερη και ξεχωριστή ανά τον κόσμο. Η μέρα κλείνει ιδανικά με τον ‘Ομιλο Βρακοφόρων Κρήτης και χορό σε ένα prive γλέντι, με αίσθηση 100% Κρήτης.

Λίγο πριν την άφιξη της επόμενης καλεσμένης του #MissionCrete, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, o Χάρης και η Μαρία, επισκέπτονται το χωριό Γερακάρι για να επισκεφθούν την πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία για Α.Μ.Ε.Α στην Ελλάδα και το μοναδικό στην Κρήτη. Η υπεύθυνη του γηροκομείου Στέλλα Σειραγάκη εξηγεί την ευαισθησία που έχει η τρίτη ηλικία και πόσο σημαντικό είναι για την Κρήτη η δημιουργία μιας τέτοιας μονάδας.

Η μέρα συνεχίζεται με το χωριό του Χάρη, την Αργυρούπολη, γνωστή και ως Αρχαία Λάππα, αλλά και το κοντινό χωριό Επισκοπή, με την ομώνυμη παραλία να είναι ο τελευταίος σταθμός για το Ρέθυμνο. Βουτιές, αναμνήσεις, τσικουδιά και ηλιοβασίλεμα!

Δείτε όλα τα επεισόδια της ταξιδιωτικής εκπομπής Life is a beach

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top