Elif: Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος

Συντονιστείτε το απόγευμα τηςΠαρασκευής 30/07 στις 18.40 στο Star

Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ πηγαίνουν στο μαγαζί και αφήνουν έξω τα παιδιά να παίξουν για να μιλήσουν με την Τουλάι. Τα νέα κάνουν την Τουλάι να αρρωστήσει ξανά. Η Ζουλιντέ την πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο Σαφάκ μένει με τα παιδιά. Η Ιντζί και ο Εμιρχάν αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την Τουλάι και ο Σαφάκ τους καθησυχάζει. 

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει φαγητό στη Μελέκ και μετά φεύγει για να πάει να δει την Τουλάι γιατί ξέρει πως αυτή και η Ζουλιντέ θα έχουν τρελαθεί από την αγωνία τους.  Η Ζουλιντέ και η Τουλάι πηγαίνουν στο νοσοκομείο και η Τουλάι υποβάλλεται σε εξετάσεις. Ο Ταρίκ πηγαίνει στη γειτονιά της Μελέκ και βλέπει από απόσταση τον Μουσταφά.  Πιστεύει πως η Ματσιντέ βρήκε τη Μελέκ πριν από εκείνον. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο μαγαζί και παραξενεύεται όταν δεν βλέπει κανέναν. Τηλεφωνεί αμέσως στην Τουλάι και του λέει πως είναι στο νοσοκομείο. Ο Ταρίκ τα βάζει με τους άντρες του και τους διατάζει να βρουν τον Βεϊσέλ.

  Τους προειδοποιεί πως ο Μουσταφά είναι και αυτός στη γειτονιά και πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθεί την αποτυχία.  Η Μελέκ είναι μόνη της στην αποθήκη και ακούει δύο άντρες έξω από την αποθήκη. Τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και εκείνος της λέει πως θα έρθει αμέσως.  Ο Ταρίκ βλέπει τον Βεϊσέλ στο δρόμο να ψάχνει τρόπο να πάει γρήγορα στην αποθήκη για να βοηθήσει τη Μελέκ. Ο Ταρίκ τον αναγνωρίζει αλλά ο Βεϊσέλ όχι και μάλιστα ζητάει και τη βοήθειά του. 

Η Τουλάι μαθαίνει πως είναι έγκυος. Ο Βεϊσέλ πλησιάζει το αυτοκίνητο του Ταρίκ και εκείνος δείχνει πρόθυμος να τον βοηθήσει και να τον πάει όπου θέλει. Η Μελέκ στην αποθήκη είναι φοβισμένη αλλά όταν φεύγουν οι άντρες, που προσπαθούσαν να μπουν, αποφασίζει να πάρει τον Βεϊσέλ για να τον ενημερώσει αλλά το τηλέφωνο της δεν έχει μπαταρία. Ο Βεϊσέλ φτάνει στην αποθήκη με τον Ταρίκ. Ο Σαφάκ καλεί τον Αϊχάν, τον πατέρα ενός από τους μαθητές τους και ζητάει μια χάρη…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top