Elif: Η Ζουλιντέ μπαίνει στο σπίτι της και βλέπει τις κηλίδες από αίμα

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Πέμπτη στις 17.40 στο Star

Η Τουλάι εξυπηρετεί μια πελάτισσα και νιώθει πάλι άρρωστη. Η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως είναι καλά. Οι άντρες του Ταρίκ έχουν αποτύχει στην αποστολή τους καθώς η Μελέκ κατάφερε να το σκάσει με τη βοήθεια του Βεϊσέλ.  Οι άντρες του Ταρίκ ξέρουν πως πρέπει να κάνουν κάτι και γρήγορα γιατί θα βρεθούν αντιμέτωποι με την οργή του Ταρίκ.  Η Παρλά νιώθει καλύτερα όταν ο Κερέμ είναι κοντά της και η Χουμεϊρά το βλέπει αυτό.

Η Παρλά την επιβεβαιώνει λέγοντας πως νιώθει πολύ καλά όταν είναι ο Κερέμ δίπλα της.  Η Τουλάι είναι άρρωστη και κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχει.  Η Ζουλιντέ καλεί τη Μελέκ για να τις βοηθήσει αλλά εκείνη δεν απαντάει και ο Βεϊσέλ της ζητάει να κλείσει το τηλέφωνο της.  Ο Κερέμ λέει στη Σουρεγιά πως θέλει να είναι συνεχώς δίπλα στην Παρλά. Η Σουρεγιά νιώθει άσχημα για τον εαυτό της αλλά ταυτόχρονα λυπάται τη δύσκολη κατάσταση, την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Παρλά.  Ξέρει πως δεν είναι σωστό να ζηλεύει ή να είναι λυπημένη επειδή εκείνη έχει αισθήματα για τον Κερέμ, όταν η Παρλά δεν μπορεί να περπατήσει.  Ο Τσαγκλάρ τηλεφωνεί στην Παρλά και την εκβιάζει, ζητάει χρήματα.  Η Παρλά του λέει πως θα τον πληρώσει αλλά ο Τσαγκλάρ εμφανίζεται στο νοσοκομείο για να την πιέσει.  Η Παρλά του ζητάει να φύγει επειδή ο Κερέμ είναι στο νοσοκομείο.

Ο Τσαγκλάρ της λέει πως δεν θα φύγει μέχρι να πληρωθεί, διαφορετικά θα πει τα πάντα στον Κερέμ. Ο Σαφάκ πηγαίνει στο σπίτι της Ζουλιντέ και ανησυχεί όταν βλέπει την ανοιχτή πόρτα και τις κηλίδες από αίμα. Οι άντρες του Ταρίκ δεν ξέρουν ποιος είναι και απλά παρακολουθούν.  Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ να έρχεται, χωρίς να πει λέξη την αγκαλιάζει, τρελός από ανησυχία. Η συμπεριφορά του αιφνιδιάζει τη Ζουλιντέ.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά αλλά ο Τσαγκλάρ κρύβεται πίσω από την πόρτα. Πριν ο Κερέμ μπει στο δωμάτιο, η νοσοκόμα τον φωνάζει, κλείνει την πόρτα και την ακολουθεί.

Η Παρλά λέει στον Τσαγκλάρ πως δεν έχει αρκετά χρήματα στον λογαριασμό της αλλά θα τον πληρώσει σύντομα.  Ο Τσαγκλάρ την πιστεύει και φεύγει.  Ο Σαφάκ αγκαλιάζει τη Ζουλιντέ και εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει.  Ο Σαφάκ της λέει πως φοβήθηκε πως έχει πληγωθεί και η αγωνία της Ζουλιντέ μεγαλώνει. Μπαίνει στο σπίτι της και βλέπει τις κηλίδες από το αίμα του Βεϊσέλ.  Ανησυχεί για τα παιδιά και βγαίνει έξω για να τα βρει. Οι άντρες του Ταρίκ τους βλέπουν και καταλαβαίνουν πως ο Βεϊσέλ δεν έχει ενημερώσει τη γυναίκα.  Καταλαβαίνουν πως  κρύβεται μαζί με τη Μελέκ.  Ο Τσαγκλάρ στέλνει μήνυμα στην Παρλά. Ο Κερέμ βλέπει το όνομα του αποστολέα αλλά όχι το κείμενο, όπου ζητάει λεφτά. Η Παρλά λέει ψέματα στον Κερέμ πως ο Τσαγκλάρ της στέλνει περαστικά για το ατύχημά της.

  Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ βρίσκουν τα παιδιά και εκείνα τους λένε πως δύο φίλοι του Βεϊσέλ πήγαν στο σπίτι για να επισκεφθούν τη Μελέκ.  Ο Σαφάκ και η Ζουλιντέ καταλαβαίνουν πως κάτι έχει γίνει. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει με τη Μελέκ στην αποθήκη ενός φίλου του και της λέει πως πρέπει να μείνει εκεί για κάποιο διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.  Ο Ταρίκ μαθαίνει πως οι άντρες του απέτυχαν στην αποστολή τους και κατευθύνεται και αυτός στη γειτονιά της Μελέκ…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top