Elif: Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Τρίτη στις 17.40 στο Star

Ο Βεϊσέλ ανησυχεί για τη ζωή της Μελέκ. Η προσέγγιση του Μουσταφά τον τρόμαξε και ο Βεϊσέλ σκέφτεται πως πρέπει να προστατέψει τη Μελέκ από αυτόν τον άγνωστο.  Τηλεφωνεί στην Τουλάι και εκείνη του λέει πως η Μελέκ δουλεύει στην έπαυλη. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει και να την πάρει ο ίδιος από εκεί όταν τελειώσει τη δουλειά της.

Οι άντρες του Ταρίκ βλέπουν τον Μουσταφά και καταλαβαίνουν πως και αυτός αναζητά τη Μελέκ. Πρέπει να τη βρουν πριν από εκείνον.  Η Μελέκ βοηθάει τη Βιλντάν με τις δουλειές στην κουζίνα και μιλάνε για την Παρλά. Η Μελέκ νιώθει άσχημα για ό,τι συνέβη στην κοπέλα. Η Ελίφ είναι στο δωμάτιο της και θέλει να γνωρίσει τη Σερσέ (Μελέκ) και να την ευχαριστήσει αλλά φοβάται την αντίδραση της Βιλντάν. Παρά το φόβο της όμως αποφασίζει να πάει στην κουζίνα αλλά λίγο πριν μπει τη βλέπει η Βιλντάν και την πηγαίνει πίσω στο δωμάτιο της και την κλειδώνει.  Ο Κερέμ κρατείται στο αστυνομικό τμήμα και ένας αστυνομικός πηγαίνει να πάρει κατάθεση από την Παρλά.

Εκείνη δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει και όταν ο αστυνομικός της λέει πως ο Κερέμ παραδόθηκε, πιστεύει πως ο Κερέμ το έκανε για να προστατέψει τον οδηγό. Οι άντρες του Ταρίκ ακολουθούν τη Ζουλιντέ με τα παιδιά που πηγαίνουν στο πάρκο. Πλησιάζουν τα παιδιά και τους λένε πως είναι φίλοι του Βεϊσέλ και παίρνουν πληροφορίες για τη Μελέκ.

Μαθαίνουν τη διεύθυνση του σπιτιού της Ζουλιντέ.  Η Σουρεγιά βλέπει τον Κερέμ στο κελί και λυπάται γιατί είναι ο άντρας που αγαπάει. Ο Κερέμ πιστεύει πως σωστά βρίσκεται στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ συνοδεύει τη Μελέκ σπίτι και η Μελέκ το βρίσκει αυτό παράξενο και δεν καταλαβαίνει γιατί ο Βεϊσελ είναι νευρικός.

Η Βιλντάν δίνει στην Ελίφ τη ζακέτα που της έφτιαξε η Σερσέ (Μελέκ).  Η Ελίφ ξετρελαίνεται με το δώρο χωρίς να ξέρει πως έλαβε ένα δώρο από την ίδια τη μητέρα της.  Οι άντρες του Ταρίκ τον ενημερώνουν πως βρίσκονται στα ίχνη της Μελέκ και εκείνος ενθουσιάζεται με τα νέα γιατί τώρα έχει την ευκαιρία να βγάλει από τη μέση τη Μελέκ. Ο Ταρίκ ζητάει από τους άντρες του να μην κάνουν ξανά λάθος…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top