Ελίνα Παπίλα: Ποια είναι η παρουσιάστρια του Breakfast@Star

Το πρωινό του Star κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 09:00

Δείτε το trailer του Breakfast@Star

Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.

Γιώργος Καρτελιάς Ελίνα Παπίλα

Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία.

Γιώργος και Ελίνα: Αυτό είναι το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του Star!

Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά και την Ελίνα Παπίλα! Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα. Έτσι όπως όλοι το επιθυμούμε: χαλαρό, γλυκό, φιλικό, με θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση, και φυσικά χιούμορ! Η τέλεια συντροφιά για το ξεκίνημα της ημέρας.

 Breakfast@Star: Ποια είναι η Ελίνα Παπίλα

Μητέρα τριών παιδιών, παντρεμένη και full ερωτευμένη με τη δουλειά της είναι η Ελίνα Παπίλα, η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του Breakfast@Star με τον Γιώργο Καρτελιά.

Ξεκίνησε να κάνει ραδιόφωνο σε ηλικία μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια σπούδασε οικονομικά στην Αθήνα, όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ επαγγελματικά, καθώς όταν επέστρεψε στη Χαλκίδα το 2004, άρχισε η συνεργασία της με τον Sok Fm σε διάφορες εκπομπές και ζώνες. Από το 2017 είναι ραδιοφωνικό δίδυμο με τον Γιώργο.

Τη χαρακτηρίζουν το χαμόγελο της, η σχέση λατρείας με το κινητό της και η αγάπη της για τον ύπνο, που πλέον είναι… πλατωνική! Είχε ασχοληθεί για χρόνια με το cross fit και δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα.

Η Ελίνα είναι αισιόδοξη, πολυμαθής, ανήσυχη και πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά. Έτσι, το 2016 πήρε την απόφαση να… επιστρέψει στα θρανία, να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις και να υλοποιήσει έναν ακόμα στόχο της, αφού πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πτυχίο της, ελπίζοντας να έχει τελειώσει τον Σεπτέμβριο, όπου ξεκινάει για εκείνη ένας νέος, τηλεοπτικός κύκλος ζωής!

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή της Ελίνας Παπίλα

Μάθετε περισσότερα για τη νέα πρωινή εκπομπή του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top