Κατσούλης: Τα λεφτά που κέρδισε στο Survivor κι η σχέση του με τη Μαριαλένα

Η πρώτη τους κοινή συνέντευξη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη μαζί μετά το τέλος του Survivor. 

Οι δυο τους τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ο κόσμος ήθελε να δει πώς ένα πρώην ζευγάρι θα καταφέρει να συνυπάρξει στην καλύβα.

Η σχέση τους έγινε πρώτο θέμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Σάκης Κατσούλης θα μπει στο Survivor. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, φίλοι και συγγενείς μιλούσαν στις εκπομπές για τη σχέση των δύο παιδιών, ωστόσο, τώρα μίλησαν οι ίδιοι.

Από τη στιγμή που βγήκαν από το παιχνίδι έχουν δώσει κάποιες συνεντεύξεις, στις οποίες έχουν εξηγήσει, ειδικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τι συνέβη, πώς χώρισαν, γιατί χώρισαν κλπ. 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο λόγος χωρισμού από τον Κατσούλη

Οι δυο τους πήγαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» και είπαν ότι έχουν «τέλεια επικοινωνία» και πως περνάνε πολύ καλά μαζί, νιώθουν πολύ όμορφα ο ένας με τον άλλον, αλλά το να πεις ότι είσαι ζευγάρι με κάποιον το θεωρούν “παλιομοδίτικο” και για την ώρα θα αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει και να δουν πως μπορεί να εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση αποφεύγοντας να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση.

Ακόμα, ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε και για τη μητέρα της Μαριαλένας, με την οποία είπε ότι δεν έχει προλάβει ακόμα να έρθει σε επικοινωνία αλλά είναι κάτι που θα κάνει άμεσα.

Σάκης Κατσούλης: «Θα μιλήσω με τους γονείς της Μαριαλένας»

Όσο για τις 100.000 ευρώ που κέρδισε από το παιχνίδι ο Σάκης είπε: «Με τα χρήματα θα βοηθήσω πάρα πολύ τις επιχειρήσεις μου, θέλω επίσης να βοηθήσω και τη Μαριαλένα να κάνει έναν χώρο personal training και όσον αφορά κάποια φιλανθρωπικά νομίζω ότι αυτά δε χρειάζεται να τα λέμε!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top