Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ο λόγος χωρισμού από τον Κατσούλη

Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Λιβάνη

Όσα είχε δηλώσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Για όλα μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μία εβδομάδα μετά από τον τελικό του Survivor, δίνοντας απαντήσεις για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά και με τον Γιώργο Λιβάνη

Όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!» δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Κατσούλη στον Άγιο Δομίνικο. 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: H δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λιβάνη

«Ήμασταν πολύ κοντά με τον Σάκη. Τον θεωρούσα τον πιο δικό μου άνθρωπο μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. Η σχέση μας δεν ξεπέρασε ποτέ τα όρια για να θεωρηθεί ερωτική. Ήταν το άλλο μου μισό, τον στήριζα και με στήριζε, αλλά έως εκεί», είπε.

Κατσούλης Ρουμελιώτη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού της από τον Σάκη Κατσούλη

Απαντώντας μάλιστα στην Έλλη Γελεβεσάκη, με την οποία ο νικητής του Survivor είχε σχέση στο παρελθόν και η οποία είπε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει διάσημος, η Μαριαλένα είπε πως δεν πιστεύει πως ο Σάκης την χρησιμοποίησε. 

«Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά», είπε.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Η κοινή έξοδος μετά το Survivor 

Ποιος ήταν όμως ο λόγος που οι δυο τους χώρισαν και μάλιστα τόσο άσχημα που η ίδια είχε πάθει σοκ όταν τον είδε ξαφνικά μπροστά της στο Survivor;

Survivor Κατσούλης Μαριαλένα

Όπως είπε η πρώην παίκτρια του Survivor δεν υπήρξε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον Σάκη Κατσούλη

«Χωρίσαμε για αστείους λόγους. Η αφορμή ήταν το ότι πήγα διακοπές μόνη μου στην Κύθνο. Μετά συνέβησαν και κάποια άλλα ασήμαντα πράγματα που δεν τα διαχειριστήκαμε σωστά και κόντρα ο ένας, κόντρα ο άλλος, χωρίσαμε», αποκάλυψε.

Μάλιστα όπως είπε, ο Σάκης λίγο μετά τον χωρισμό τους έκανε κάποιες προσπάθειες επανασύνδεσης, τις οποίες όμως η ίδια τις έμαθε αργότερα. 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Ποια πρόταση γάμου; Εγώ είμαι single»

Η Μαριαλένα αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης βρέθηκε σε πολύ άσχημη θέση, βλέποντας το κορίτσι του να έρχεται πολύ κοντά με τον πρώην της. 

Σάκης Μαριαλένα

Η Μαριαλένα επιβεβαίωσε ότι ο Γιώργος Λιβάνης δε θέλει να έχει επαφές μαζί της

«Θέλω να έχω ήρεμο μυαλό όταν θα μιλήσω με τον Γιώργο. Σίγουρα αυτό που πέρασε ήταν ό,τι χειρότερο! Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα έλεγα στην οικογένειά μου να μη βγει πουθενά και δεν θα εξέθετα την προσωπική μου ζωή στον αέρα. Ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό που συνέβη για εκείνον, γιατί προσέχει πολύ την εικόνα του και το τι θα βγει προς τα έξω. Ξέρω επίσης ότι θα ένιωσε πολύ άσχημα με όλα αυτά που ακούγονταν και προβάλλονταν μέσα από την τηλεόραση. Αλλά δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω. Η σχέση μου με τον Σάκη ήταν αυτή που είδατε και τίποτα παραπάνω. Εννοείται ότι κι εγώ αν έβλεπα τον Γιώργο με την πρώην του να κοιμούνται δίπλα δίπλα, θα το παρεξηγούσα. Αλλά αν δεν έχεις ζήσει αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ανάγκη μπορεί να έχεις μια αγκαλιά. Και σίγουρα δεν φαντάζεσαι αυτά που γίνονται και προβάλλονται τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν προς τα έξω. Επειδή ο Γιώργος ξέρει τι παιδί είμαι, θεωρώ ότι γνωρίζει ότι με τον Σάκη ήρθαμε κοντά μόνο σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έβαλε τα κλάματα για τον Γιώργο Λιβάνη

Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο τραγουδιστής δε θέλει να έχει επαφές μαζί της μετά από όσα έγιναν όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και σημείωσε ότι δε θα είναι ξανά μαζί σαν ζευγάρι. 

Survivor 2021

Στο ενδεχόμενο μια πρότασης γάμου από τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα είπε ότι δεν έχει να του απαντήσει τίποτα.

Όσο για το ενδεχόμενο να δεχθεί πρόταση γάμου από τον Σάκη Κατσούλη, η Μαριαλένα απάντησε:

«Αν ο Σάκης μου κάνει πρόταση γάμο δε θα δώσω απάντηση. Ούτε ναι, ούτε όχι. Δεν έχω τι να του πω».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top