Μαριαλένα Ρουμελιώτη: H δημόσια συγγνώμη στον Γιώργο Λιβάνη

Τι είπε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σάκη Κατσούλη και τη νέα της ζωή μετά το Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

«Η μεγαλύτερη απορία όλων είναι αν θα παντρευτώ με τον Σάκη. Μας θέλουν μαζί. Δεν έχουμε πει τίποτα, είμαστε στα χαμένα όλοι μας. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από ότι είδατε στο παιχνίδι. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η μαμά μου δε μου είπε τίποτα για τη νίκη του Σάκη. Θέλω λίγο να ηρεμήσει, γιατί τη βρήκα τρελαμένη και στενοχωρήθηκα. Θα τη φέρω σε επαφή με τον Σάκη και θα τα βρούν. Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δε φοβάμαι για αυτό.

Κατσούλης - Ρουμελιώτη

Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη / Φωτογραφία: NDP

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης: Η κοινή έξοδος μετά το Survivor 

Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη, καθόλου. Θέλω να ηρεμήσω και να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο σίγουρα. Να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε κατά του Γιώργου. Γιατί δεν του αξίζει. Είναι πολύ καλό παιδί. Και σίγουρα δε θα ήθελα να γίνει όλο αυτό. Και θεωρώ ότι του οφείλω μια συγγνώμη, χωρίς να θεωρώ ότι φταίω 100% για ό,τι έχει γίνει. Αλλά του οφείλω μια συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται» είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα του Πρωινού.

Σάκης Κατσούλης: «Θα μιλήσω με τους γονείς της Μαριαλένας»

Να σημειωθεί ότι η Μαριαλένα μετά τον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη και έναν μήνα πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης είχε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη. Ωστόσο, μετά την είσοδο του Σάκη στο Survivor όλα άλλαξαν. Και ο τραγουδιστής αποστασιοποιήθηκε, πιθανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της Μαριαλένας μέσα στο παιχνίδι. 

Γιώργος Λιβάνης / Φωτογραφία: NDP
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top