Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Έβαλε τα κλάματα για τον Γιώργο Λιβάνη

Τι είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βγήκε από το Survivor και μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη

Η ίδια μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα της τι συμβαίνει, ωστόσο, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα όταν τη ρώτησαν για τον τραγουδιστή.

Καλεσμένη στην Ιωάννα Μαλέσκου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είπε: «Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπoρούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

«Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει, αλλά ήμουν κι εγώ γι’ αυτόν. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Είναι όλες αυτές οι ερωτήσεις ακόμα στο μυαλό μου κι εμένα. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγούμουν. Εκεί όλα διογκώνονται. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», κατέληξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top