Elif: Ο Ταρίκ λέει στη Ράνα πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη

Συντονιστείτε την Τετάρτη 30/06 στις 17.40 στο Star

Οι άντρες του Ταρίκ είναι στο μαγαζί του Βεϊσέλ και τον ρωτάνε δήθεν πως να πάνε σε μια διεύθυνση. Ο Βεϊσέλ τους δίνει τις οδηγίες, τον ευχαριστούν και φεύγουν, ακολουθώντας τις εντολές του Ταρίκ.  Η Χουμεϊρά και η Ράνα συναντιούνται στην καφετέρια, που είναι κοντά στην εταιρία. Η Χουμεϊρά μιλάει συνεχώς για το μωρό, που περιμένει και η Ράνα βαριέται να την ακούει. Η Χουμεϊρά της δίνει ένα δώρο για να την ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή της αυτούς τους μήνες. 

Η Ράνα καταλαβαίνει πως όλα είναι καλά ανάμεσα στη Χουμεϊρά και τον Ταρίκ και επιστρέφει απογοητευμένη στην εταιρία.  Θέλει ο Ταρίκ να την αγαπήσει αλλά μετά από τη συνάντησή της με τη Χουμεϊρά, το θεωρεί αδύνατο.  Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και της λέει πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη.  Η Ράνα όμως τον απορρίπτει γιατί πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει τη γυναίκα του.  Επιστρέφει σπίτι της και κλαίει γιατί δεν αντέχει στην ιδέα πως θα χάσει τον Ταρίκ εξαιτίας της γυναίκας του. Ο Ταρίκ από την άλλη φέρεται στη Χουμεϊρά σαν βασίλισσα γιατί ξέρει πως αυτό είναι το συμφέρον του.  Ο Τζεμ επισκέπτεται τη Ράνα και εκείνη του λέει τι συνέβη και πως δεν μπορεί να καταλάβει τα πραγματικά αισθήματα του Ταρίκ.

Ζητάει τη βοήθειά του για να εξακριβώσει τι θέλει ο Ταρίκ από εκείνη. Ο Τζεμ είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει αν και πιστεύει πως ό,τι κάνει είναι μάταιο.  Η Παρλά τηλεφωνεί στον Κερέμ και του λέει πως φοβάται μήπως ο Τσαγκλάρ προσπαθήσει να της κάνει ξανά κακό επειδή άκουσε τον Κερέμ να λέει πως είναι το αγόρι της.  Ο Κερέμ προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Σουρεγιά ζηλεύει επειδή ξέρει ότι ο Κερέμ μιλάει στο τηλέφωνο με την Παρλά.  Η ζήλια που νιώθει της δημιουργεί νεύρα, που τα ξεσπάει στον Κερέμ. Ο Τζεμ στέλνει λουλούδια στη Ράνα στην εταιρία και ο Ταρίκ τα βλέπει και γίνεται έξαλλος…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top