Κατσούλης: «Μετράω την ποιότητα της ζωής μου με τις ανθρώπινες σχέσεις»

Οι νέοι ρυθμοί στη ζωή του και η επιστροφή στην τηλεόραση

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί για τη μεταφορά της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου Αγαπημένη» στον κινηματογράφο. Τα γυρίσματα για την κινηματογραφική παραγωγή έχουν ξεκινήσει και κάποια από αυτά έχουν ήδη γίνει στη Μυτιλήνη.

Κρατερός Κατσούλης: «Aπό την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει»


Ανάμεσα σε αυτούς που πρωταγωνιστούν είναι ο Κρατερός Κατσούλης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός χαίρεται πάρα πολύ που είναι σε μια τέτοια παραγωγή και συνεργάζεται ξανά με τη Μιμή Ντενίση.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Τη Μιμή Ντενίση την αγαπώ, την εκτιμώ, τη σέβομαι και τη θαυμάζω. Όταν κάνεις κάτι που σε ενθουσιάζει τόσο πολύ που το πιστεύεις και το αγαπάς τόσο πολύ, η κούραση είναι σχεδόν σχετική. Νομίζω ότι οι προδιαγραφές αυτής της ταινίας είναι οι υψηλότερες που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Κρατερός Κατσούλης: Η συγκινητική ανάρτηση για το τέλος από τους «Κου Κου»

Συγκινημένη η Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου Κου» χωρίς τον Κρατερό

Εξαιτίας των απαιτητικών γυρισμάτων πριν από λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του Star. Βέβαια, οι συνεργάτες του τού λείπουν, αφού για 4 χρόνια ήταν κάθε μέρα μαζί. «Εγώ μετράω την ποιότητα της ζωής μου με τις ανθρώπινες σχέσεις που φτιάχνω. Αυτά τα χρόνια φτιάχτηκαν σχέσεις πολύ όμορφες».

Οι ρυθμοί της ζωής του έχουν αλλάξει, αλλά όπως είπε «στην πραγματικότητα πάλι ξυπνάω πρωί για να τσεκάρω τα παιδιά πριν φύγουν, αλλά είναι άλλοι οι ρυθμοί».

Άραγε ο Κρατερός Κατσούλης μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων σκέπτεται να επιστρέψει στην τηλεόραση; «Συζητήσεις για κάτι τηλεοπτικό γίνονται, η τηλεόραση είναι πάρα πολλά πράγματα. Να περιμένετε πράγματα, εφόσον με το καλό καταλήξουμε σε κάποιες συζητήσεις και πληρούνται όλες οι προδιαγραφές φυσικά», ανέφερε ο ίδιος, ο οποίος άλλαξε το look του υιοθετώντας μουστάκι για τις ανάγκες του ρόλου του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top