Κρατερός Κατσούλης: Η συγκινητική ανάρτηση για το τέλος από τους «Κου Κου»

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή

Το φινάλε του στη «Φωλιά των Κου Κου» ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης 5 Μαΐου και ξάφνιασε τους τηλεθεατές αλλά και τους ανθρώπους της τηλεόρασης ο Κρατερός Κατσούλης.

Όπως είπε ο ίδιος, η χθεσινή ήταν η τελευταία για εκείνον εκπομπή και αποχωρεί άμεσα μετά από επτά χρόνια στην πρωινή ζώνη και ο λόγος που αφήνει πίσω τον ρόλο του τηλεοπτικού προσώπου, είναι οι ανάγκες για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

κρατερός κατσούλης αποχωρησε απο κου κου

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης τελείωσε η εκπομπή της Τετάρτης 5/5

Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα λόγια αγάπης και τις ευχές που του έστειλαν.

«Στη Φωλιά των Κου Κου»: Πώς αποχαιρέτησαν οι συνεργάτες του τον Κρατερό

«Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, με κάθε τρόπο» είπε με νόημα στο βίντεό του.

Ο Κρατερός Κατσούλης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Ένας κύκλος ολοκληρώνεται, ένας νέος, σχεδόν, αρχίζει ή συνεχίζεται...! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια, ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως. Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί. Καλή αντάμωση».

Στη Φωλιά των Κου Κου: Η νέα φωτογραφία με την Κατερίνα Καραβάτου

ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΕΚΠΟΜΠΉ

Στο νέο logo της «Φωλιάς των Κου Κου» απεικονίζεται η Κατερίνα Καραβάτου χωρίς το τηλεοπτικό της ταίρι, Κρατερό Κατσούλη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top