Κρατερός Κατσούλης: «Aπό την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει»

Πώς πέρασε την πρώτη μέρα του μακριά από τη Φωλιά των Κου Κου

Την πρώτη του μέρα μακριά από τη Φωλιά των Κου Κου πέρασε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την εκπομπή!

Κρατερός Κατσούλης: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Αιτία είναι η συμμετοχή του στην ταινία Σμύρνη μου αγαπημένη. 

«Η διαφορά ήταν σήμερα ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου, αντί να τρέχω σαν τον τρελό και έκανα και τις υπόλοιπες δουλειές λίγο πιο νωρίς. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία. Είναι ένα τεράστιο project, μια πολύ σπουδαία δουλειά. Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Στη Φωλιά των Κου Κου»: Πώς αποχαιρέτησαν οι συνεργάτες του τον Κρατερό

Όσο για το αν θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, ο Κρατερός Κατσούλης είπε: «Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο».

Ωστόσο, για το ενδεχόμενο να είναι πάλι σε πρωινό, ο ηθοποιός δήλωσε: «Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top