Συγκινημένη η Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου Κου» χωρίς τον Κρατερό

Τι είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της πρώτης εκπομπής χωρίς το ταίρι της

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 6/5 η «Φωλιά των Κου Κου», καθώς ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός ανακοίνωσε την προηγούμενη ημέρα πως αποχωρεί από την εκπομπή λόγω των γυρισμάτων της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Κρατερός Κατσούλης: Η συγκινητική ανάρτηση για το τέλος από τους «Κου Κου»

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινημένη είπε στην έναρξη της πρώτης εκπομπής χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη πως είναι ιδιαίτερα αμήχανη στιγμή και ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που τους έστειλε:

«Νομίζω ότι είναι όπως νόμιζα και όπως το περιέγραψα εχθές. Είναι περίεργα δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ. Αλλά από εδώ και πέρα δεν θα είναι μαζί μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για την πορεία που έχει ήδη ξεκινήσει με τις δουλειές που έχει κλείσει… Είναι πολύ σπουδαίο, θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κρατάμε πολύ καλή παρέα και να είμαστε μαζί σας και να γελάμε. Η φωλιά μας είναι πάντα ανοιχτή για εσάς. Τα πήγα καλά παιδιά; Έχω την αγωνία μου…».

«Στη Φωλιά των Κου Κου»: Πώς αποχαιρέτησαν οι συνεργάτες του τον Κρατερό

Η παρουσιάστρια τόνισε μάλιστα, πως ο Κρατερός Κατσούλης θα είναι μαζί τους με τις καλλιτεχνικές ειδήσεις και νέα.

καραβατου στη φωλια των κου κου χωρις τον κατσούλη

«Εντάξει; Καλά τα πήγα;» είπε με χιούμορ η παρουσιάστρια και το πάνελ καλημέρισε τον παρουσιαστή που δεν είναι πια μαζί τους στο πλατό.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top