Γλυκά Νερά: Η Χρηστίδου αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον πιλότο

Όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα»

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου πως ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του» λέει ο δικηγόρος του πιλότου

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από  την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 32χρονο πιλότο, ενώ σχολίασε και τα αρνητικά μηνύματα που δέχτηκε επειδή τον ακολουθεί στο Instagram.

Γλυκά Νερά: Έτσι σχολίασαν οι επώνυμοι την ομολογία του 32χρονου δολοφόνου

 

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος πιλότος- Eurokinissi

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα σε Εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος πιλότος- Eurokinissi

«Θα σας πω τώρα τη δική μου προσωπική επικοινωνία. Εγώ επικοινώνησα μαζί του όπως και πολλοί συνάδελφοι και συντάκτες για να έχουν μια εικόνα. Όταν μάλιστα έκανα μια ανάρτηση στα social media όταν έγινε η ομολογία του και συγκλονίστηκα, μου έλεγαν “μα καλά τον ακολουθείς στα social media;”. Προφανώς και δημοσιογραφικά θέλω αν αναρτηθεί κάτι να το ξέρω, με ενδιαφέρει η υπόθεση και το ότι μίλησα μαζί του έχει να κάνει μόνο με τη δημοσιογραφική αγωνία για την υπόθεση. Εγώ έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν είμαστε δελτίο Ειδήσεων εδώ. Προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε κοινωνικά και δεν έχουμε και την ψυχραιμία να το αντιμετωπίσουμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Γλυκά Νερά: Η γλώσσα του σώματος πρόδιδε την ενοχή του πιλότου

 «Ήθελα να έχω μια προσωπική επικοινωνία μαζί του για να έχω μια αίσθηση και να καταλάβω την ψυχολογία του. Όπως είπε και η Αγγελική Νικολούλη, δε μιλούσε σε κανέναν στο τηλέφωνο. Όταν του έστελνες μήνυμα απαντούσε. Στα μηνύματα περιγράφει συναισθήματα. Ίσως γι’ αυτό δεν ήθελε να μιλήσει, να εμφανιστεί σε κάποια κάμερα, γιατί ήταν δύσκολο να προσποιηθεί. Στη δική μας επικοινωνία μου έλεγε πόσο καταρρακωμένος είναι και ότι ήθελε να τους πιάσουν. Αυτή ήταν η μόνη του αγωνία. Του είπα κι εγώ ότι δε θέλουμε να μιλήσουμε για την υπόθεση γιατί τέθηκε αυτό το θέμα, του είπα ότι ήθελα τη δική του προσωπική πλευρά. Πώς βιώνει αυτήν την κατάσταση με τον χαμό της γυναίκας του. Μου είπε ότι είναι καταρρακωμένος, με ευχαρίστησε για τη στήριξη και την ευγένειά μου στο προηγούμενο μήνυμά μου. Μου είπε ότι του είναι πολύ δύσκολο να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο αυτήν τη στιγμή. Μου είπε ότι όλα είναι πολύ νωπά, ότι δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ότι ελπίζει να τους βρουν και να τους πιάσουν. Όταν τους βρουν και περάσει λίγος καιρός ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να ηρεμήσει, να είναι καλύτερα και τότε ίσως παραχωρήσει μια συνέντευξη. Του είπα ότι δε θέλω να τον πιέσω και πως αν θέλει και off the record να δώσει κάποια πληροφορία για την υπόθεση, να το κάνει. Με ευχαρίστησε και το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε ήταν στις 7 Ιουνίου», πρόσθεσε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top