Cook Beef: Εντυπωσιακές συνταγές με καλεσμένη πρώην παίκτρια του GNTM

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:20 στo Star

Δείτε το trailer για την εκπομπή του Σαββάτου 19/06/2021

To Σάββατο 19 Ιουνίου στις 18:20 στο Cook Beef, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης κι ο Χρήστος Γλωσσίδης, προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες! 

Brownies με καρύδια, honeycomb και σάλτσα λευκής σοκολάτας

Νίκος Θωμάς Μάνος Σαρρής Σάββας Ληχανίδης Σταύρος Βαρθαλίτης Χρήστος Γλωσσίδης

«Σήμερα γά-, σήμερα γάμος γίνεται! Στου Cook Beef την κουζίνα, στου Cook Beef την κουζίνα…», θα τραγουδάμε, αφού όμως οι chefs μας δείξουν τον τρόπο να εντυπωσιάσουμε την πεθερά με το δείπνο, που θα ετοιμάσουν! Αν δε σας συμπαθήσει με αυτές τις συνταγές, μάλλον δε θα σας συμπαθήσει ποτέ. Ακόμα όμως κι αν ο γάμος… σχόλασε, οι ντοματοκεφτέδες, που θα φτιάξει ο Νίκος, θα κάνουν «τα φαρμάκια να πάνε κάτω».

Πώς να φτιάξετε τις καλύτερες πατάτες baby

Κι αφού είδαμε πώς να εντυπωσιάσουμε την πεθερά, πρέπει να φροντίσουμε και το ταίρι μας να είναι ευτυχισμένο. Και τι καλύτερο από ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα με καλεσμένη τη Σπυρούλα Κάιζερ από το GNTM 2; Ειδικά αν έχεις φίλους να σε βοηθάνε, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Ή μήπως όχι;

Cook Beef

Cheesecake ωμό ή ψημένο; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις, μην ανησυχείς! Ο Χρήστος κι ο Σταύρος σου δείχνουν πώς να φτιάξεις και τα δύο, για να μην βρίσκεσαι σε δίλλημα. Δυστυχώς cheesecake δεν μπορούμε να φτιάξουμε στον φούρνο μικροκυμάτων, υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να σου λύσουν τα χέρια.

Πώς να φτιάξετε τηγανιά Κοτόπουλου και Μακαρονοσαλάτα

Το σημερινό beef θα είναι πιο γρήγορο, εύκολο και νόστιμο ακόμα και από το delivery! O Χρήστος, νικητής του προηγούμενου beef, επιλέγει τον Σάββα και μένει να δούμε αν το «εύκολο, γρήγορο και νόστιμο», που έχει γίνει το μότο του, μπορεί να το κάνει πράξη και σε αυτή τη δοκιμασία.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top