Χαμός με το συνέδριο γονιμότητας: Ξέσπασε σε κλάματα η Παραδεισανού

Η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη συζητώντας για το επίμαχο σποτ στο Πρωινό

Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για το βίντεο του συνεδρίου γονιμότητας

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει το σεξιστικό διαφημιστικό σποτ του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, το οποίο κυκλοφόρησε στα social media το περασμένο Σάββατο.  

Ελεονώρα Μελέτη: Ο λόγος που είπε «όχι» στην Καμπάνια Γονιμότητας

Πάρα πολλές γυναίκες της ελληνικής showbiz θέλησαν να τοποθετηθούν σχετικά με το επίμαχο βίντεο, το οποίο στοχοποιεί τις γυναίκες που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν παιδί μέχρι τα 40 ως μοναδική αιτία ύπαρξης του προβλήματος της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.  

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Συνέδριο: «Φτάνουμε στο όριο της ανθρωποφαγίας»

Η Φαίη Σκορδά κάλεσε στην εκπομπή της τη δημοσιογράφο Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και την Ιωάννα Δανδέλια, οι οποίες ανέλυσαν τους λόγους που το σποτ κρίνεται ως σεξιστικό και στοχοποιητικό.  

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης η Νάνσυ Παραδεισανού έβαλε τα κλάματα, καθώς όπως φαίνεται το θέμα της μητρότητας την αγγίζει πολύ: «Όταν το είδα στο σπίτι μου έκλαιγα όλο το απόγευμα και σκεφτόμουν ότι είμαι 36 χρονών και το μόνο που με νοιάζει από εδώ και πέρα είναι να κάνω παιδί. Σκεφτόμουν τι κάνω;» δήλωσε χαρακτηριστικά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα.  

Παραδεισανού: «Δε με πίστευε κανείς. Πέρασα ατελείωτες ώρες κλαίγοντας»

Φαίη Σκορδά: «Περιμέναμε από αυτό το σποτάκι να μας πουν ότι ίσως δυσκολευτούν στα 40 να κάνουν παιδί»;  

H Kατερίνα Καινούργιου ξεσπά για το βίντεο του Συνεδρίου Γονιμότητας

Η Φαίη Σκορδά ως γυναίκα με σημαντική καριέρα και μητέρα δύο παιδιών ένιωσε ιδιαίτερα προσβεβλημένη από το προωθητικό σποτ του συνεδρίου:  «Το ότι είναι μία βιωματική σου ιστορία, είναι άλλο θέμα σεβαστό και να ακούσω την ιστορία μιας γυναίκας που βλέπει έτσι τα πράγματα. Τη στιγμή όμως που απευθύνεσαι στις γυναίκες, δεν μπορεί να είναι μία από τις εκατομμύρια άλλες περιπτώσεις γυναικών. Επειδή εκείνη που έγραψε το σποτάκι το έζησε έτσι, πρέπει κι εγώ να πω έτσι είναι η κατάσταση; Εγώ στα 41 μου δεν αισθάνομαι ότι έχω σβήσει πολλά κεράκια. Επίσης, η τούρτα μου και η τούρτα της Νάνσυς δεν ήταν μια στραπατσαρισμένη τούρτα» δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστριατης εκπομπής.  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top