MasterChef – Διονύσης: Ο έρωτας με την Ανούς και η συμβίωση

«Η Ανούς ξέρει ποιος είμαι πραγματικά»

Ο Διονύσης Σαρακίνης μπορεί να μην κέρδισε το MasterChef 5, αλλά «έκλεψε» την καρδιά της Ανούς. Οι δύο παίκτες ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι.

MasterChef 5 Τελικός – Ανούς: «Ο Διονύσης είναι ο νικητής της καρδιάς μου»


Έτσι λοιπόν, όταν η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον  28χρονο σεφ τον ρώτησε για το να έχει βρει τον έρωτα της ζωής του.
«Δε θα μιλήσουμε για το έρωτα της ζωής μας. Ας ξεκινήσουμε από το βασικό. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι αυθόρμητος και δεν κρύβω συναισθήματα. Θεωρώ πως αν έκρυβα τα συναισθήματά μου δε θα ήμουν και άνθρωπος. Το φλερτ μεταξύ μας ξεκίνησε από τον πρώτο μήνα. Ξέρει ποιος είμαι πραγματικά. Δε με υποστηρίζει γιατί πρέπει», είπε αρχικά ο Διονύσης για τη σχέση του με την Ανούς.

MasterChef Τελικός: Η επική ατάκα της μητέρας του Διονύση για την Ανούς

O Διονύσης μίλησε για τη σχέση του με την Ανούς

O Διονύσης μίλησε για τη σχέση του με την Ανούς

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε και ένα βίντεο με δηλώσεις της αγαπημένης του, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Διονύση και τη Μαργαρίτα. Είναι και οι δυο νικητές. Στη βαθμολογία φάνηκε ότι βρέθηκαν άξια σε αυτή τη θέση. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη και για τους δυο. Θα πω κάτι σκληρό τώρα. Η πορεία του μέχρι εδώ θα πρέπει απλά να κλείσει μερικά στόματα. Αν ο κόσμος έξω θεωρεί πως δεν το αξίζει, ας έρθει εδώ να δει πόσο εύκολα είναι. Είναι από τις λίγες φορές είχα άγχος. Όπως αγχωνόμουν στη μαγειρική του έτσι αγχωνόμουν και με τα αποτελέσματα».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης ο Διονύσης είπε πως ζουν κάτω από την ίδια στέγη και το σπίτι τους το βρήκε ο Παύλος από το MasterChef 5.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top