MasterChef 5 Τελικός – Ανούς: «Ο Διονύσης είναι ο νικητής της καρδιάς μου»

Τι είπε στο star.gr για τη σχέση της με τον Διονύση

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό και πέντε μαγειρικές «μονομαχίες», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κέρδισε τον Διονύση Σαρακίνη με βαθμολογία 38/50 έναντι 36/50 και έγινε η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

Πολλοί διαγωνιζόμενοι πήγαν στη βραδιά του μεγάλου τελικού για να παρακολουθήσουν live την ανακοίνωση του νικητή. Ανάμεσά τους και η Ανούς, η οποία έχει δημιουργήσει μία πιο στενή σχέση με τον Διονύση. 

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

«Κέρδισε το μαργαριτάρι μας! Επιτέλους έχουμε μία γυναίκα MasterChef! Η Μαργαρίτα είναι η νικήτρια του MasterChef, ο Διονύσης είναι ο νικητής της καρδιάς μου! Καλά καταλάβατε! Νομίζω ότι δικαίως βρέθηκαν και τα δυο παιδιά στον τελικό. Η Μαργαρίτα άξιζε που είναι η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα MasterChef. Ο Διονύσης έκανε μία πολύ καλή συνεχόμενη πορεία, δε κέρδισε αλλά πάλι κερδισμένος είναι. Για μένα και οι δυο που φτάνουν στον τελικό είναι κερδισμένοι! Απλά ο ένας γίνεται κατά 50.000 ευρώ πλουσιότερος. Αυτά τα δυο παιδιά δε βρέθηκαν τυχαία στον τελικό. Το ήθελαν πάρα πολύ και το άξιζαν. Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει ο Διονύσης, άξια το κέρδισε η Μαργαρίτα, οπότε εμένα αυτό που θα μου άρεσε ήταν μία ωραία ισοπαλία» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη.

Όσο για τη σχέση της με τον Διονύση ήταν ξεκάθαρη: «Εννοείται και θα συνεχιστεί έξω από το παιχνίδι! Το είχα πει από την αρχή ότι η ζωή είναι έξω. Εννοείται και μου έλειπε όσο ήταν εκείνος μέσα και εγώ ήμουν έξω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο που δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μην μπορείς να πάρεις έστω ένα τηλέφωνο τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν 24 ώρες το 24ωρο μαζί για 4,5 – 5 μήνες». 

Ανούς masterchef

Κάμερα - μοντάζ: Amber Doku

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top