MasterChef 5 Τελικός – Μαρίνα: «Για κάποια πράγματα έχω μετανιώσει πολύ»

Τι είπε στο Star.gr για τον συναρπαστικό τελικό του MasterChef 5

Η Μαργαρίτα και ο Διονύσης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Στον συναρπαστικό τελικό του MasterChef 5 πολλοί διαγωνιζόμενοι πήγαν εκεί για να παρακολουθήσουν live την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

Η Μαρίνα, η οποία έφτασε 3η στον διαγωνσιμό, μίλησε στην κάμερα του Star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη με ενθουσιασμό για τη νίκη της Μαργαρίτας: 

«Μου φαίνεται φανταστικό που επιτέλους κατάφερε μία γυναίκα και κέρδισε αυτόν τον τίτλο του MasterChef. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και για τη Μαργαρίτα. Περάσανε πέντε MasterChef και επιτέλους τα κατάφερε η Μαργαρίτα. Της αξίζει! Της εύχομαι τα καλύτερα! Σειρά έχουν οι επόμενες! Ανατριχιάζω ακόμα και μόνο που το σκέφτομαι γιατί αυτός είναι ο στόχος μου εξαρχής να καταφέρει μία γυναίκα να πάρει τον τίτλο. Η Μαργαρίτα είναι μεγάλο ταλέντο, είναι πολύ καλός άνθρωπος με τρομερές αξίες και το αξίζει! Νομίζω ότι δε θα μπορούσε να το πάρει κάποιος άλλος εκτός από αυτήν».

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»

Για τον Διονύση είπε: «Να πούμε συγχαρητήρια και στα δυο παιδιά, γιατί πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό που κάνανε. Ήταν άξιοι αντίπαλοι. Συγχαρητήρια και στον Διονύση!».

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια αποκάλυψε: «Μαγειρικά ετοιμάζω κάτι πάρα πολύ μεγάλο, δε μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θα είναι ένα μέρος που θα μπορούμε όλοι να βρεθούμε, να έρθει ο κόσμος να φάει, να το ευχαριστηθεί, να με γνωρίσει από κοντά. Παρόλα αυτά έχω και το e-shop που γίνεται φυσικό κατάστημα και θα ανοίξει μέσα στον μήνα».

Για τα αρνητικά σχόλια που διάβασε όταν βγήκε από το παιχνίδι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια γιατί ο κόσμος δε με ξέρει. Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ να με γνωρίσει γιατί δεν είμαι αυτό που φαίνομαι. Μπορεί καμιά φορά να είπα και μία κακία παραπάνω αλλά εντάξει ήταν πάνω στην ένταση, την πίεση. Υπήρχε η καραντίνα, τα νεύρα μας ήταν πολλά. Εντάξει για κάποια πράγματα έχω μετανιώσει πολύ!».

Μαρίνα - MasterChef 5

 

Κάμερα - μοντάζ: Amber Doku

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top