Cook Beef: Προτείνουν το ιδανικό πρωινό μετά από ένα... δύσκολο hangover!

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:20 στo Star

Μη χάσετε με τίποτα το Cook Beef το Σάββατο στις 18:20 στo Star!

To Σάββατο 5 Ιουνίου στις 18:20 στο Cook Beef, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης υποδέχονται το καλοκαίρι και προτείνουν ωραίες συνταγές, ιδέες, tips και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες! 

Εύκολες και νόστιμες σπιτικές συνταγές για πικ νικ

Μετά την καραντίνα, έρχεται το hangover; Ποιο είναι το ιδανικό πρωινό για να τη βγάλεις «καθαρή» την επόμενη μέρα; Οι chefs έχουν τις απαντήσεις και φυσικά τις συνταγές της επιτυχίας! 

Αφού συνήλθε το στομάχι από τη χθεσινή κραιπάλη, ένα rib eye, για κυρίως, είναι ότι πρέπει. Πώς να το μαγειρέψεις όμως; Άλλος το θέλει rare, άλλος medium κι άλλος well done! Αν οι βαθμοί ψησίματος δε σου λένε κάτι, ο Μάνος με τον Σταύρο αναλαμβάνουν να σου δείξουν και τους τρεις τρόπους, ώστε να τους έχεις όλους ικανοποιημένους.

Kι αν θες να φτιάξεις μαζί και μια σαλάτα για συνοδευτικό, πρόσεχε μην τα κάνεις… σαλάτα, όπως οι chefs στην εκδρομή που πήγαν

Bαρθαλίτης ή Σαρρής; Ποιος τα πήγε καλύτερα στο πιάτο αντιγραφής;

Επιστρέφοντας στο σπίτι, ο Σάββας και ο Νίκος, αλλά ειδικά ο Σάββας, έχουν ανάγκη να γλυκαθούν κι αποφασίζουν να φτιάξουν ένα προφιτερόλ για όλους. Ένα προφιτερόλ που θες και να το μάθεις και να το φας!

Cook Beef Chefs

Η... αχτύπητη εξάδα του Cook Beef!

Aν περισσέψει κάτι μπορείς να το αποθηκεύσεις και στο ψυγείο, όπως τους εύκολους ζωμούς, που σου παρουσιάζουν οι chefs, για να μη χάνεις χρόνο στην κουζίνα.

Σπιτική πίτσα με... «ότι τραβάει» η όρεξή σας από το Cook Beef

Το σημερινό beef έχει όνομα, είναι η μάχη της γκοργκοντζόλα!  Μια μάχη ανάμεσα στον Χρήστο και τον Σταύρο, που έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες, με έναν αδιαπραγμάτευτο κανόνα, μπόλικη γκοργκοντζόλα και άφθονο γέλιο!

Ποιος θα καταφέρει τελικά να καθίσει στην καρέκλα της νίκης;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top