Bαρθαλίτης ή Σαρρής; Ποιος τα πήγε καλύτερα στο πιάτο αντιγραφής;

To «Cook Beef» έρχεται με νέες συνταγές το Σάββατο στις 17:50

Πολλά πιάτα αντιγραφής έχουν κάνει ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Μανώλης Σαρρής. Ο νικητής του Master Chef 4 διαγωνίστηκε με τον νικητή του Master Chef 3 στο κοτόπουλο τεριγιακή.

Πεντανόστιμα μπουρίτος με κιμά!

Οι δύο κορυφαίοι σεφ έβαλαν τα δυνατά τους και άνοιξαν την όρεξη των τηλεθεατών του «Cook Beef». 

Υλικά

300 ml ζωμός κοτόπουλου
100 ml σάλτσα σόγιας
100 γρ. ζάχαρη
30 γρ. ρυζόξυδο
1 κ.σ κορν φλάουερ
2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε λωρίδες
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
50γρ. τζίντζερ
Αλάτι
1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, κομμένες σε λωρίδες
1 κ.σ. σησαμέλαιο
ρύζι Basmati στον ατμό
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
καβουρδισμένο σουσάμι

Εκτέλεση συνταγής 

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ζωμό κοτόπουλου, τη ζάχαρη, τη σόγια και το τζίντζερ και βράζουμε για 20 λεπτά. Δένουμε με μια κουταλιά κορν φλάουερ. Κόβουμε τις πιπεριές και το κοτόπουλο, το σοτάρουμε καλά στο σησαμέλαιο, σβήνουμε με τη σάλτσα μας και μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά. Ατμίζουμε το basmati αφού το ξεπλύνουμε καλά για 20 λεπτά. Σερβίρουμε πάνω από το ρύζι και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Cook Beef»


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top