Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Φαίη επέστρεψε στον Γιώργο - Εγώ δε θα το έκανα»!

Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για το νέο βιβλίο της «Μία σελίδα τη ημέρα», ενώ σχολίασε και την τηλεοπτική σεζόν που τελειώνει. 

Ζήνα Κουτσελίνη: Η συγκίνησή της για τον Γιώργο Καραϊβάζ

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά: «Όταν το 1995-1996 συνάντησα την Ελένη Μενεγάκη ήμασταν μικρά κορίτσια κι οι δύο. Είχαμε να μεγαλώσουμε παρέα. Κι εγώ βοήθησα εκείνη κι εκείνη βοήθησε εμένα, ήταν μία πορεία ανόδου και για τις δύο. Θεωρώ ότι η Ελένη είναι έξυπνη και έκανε αυτό που ήταν σωστό σε περίοδο κορωνοϊού, έκατσε σπιτάκι της, γέμισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να ξαναβγεί. Είναι σταρ, είναι γεννημένη για αυτό»

Κώστας Μαρτάκης: Η πρόταση συνεργασίας στην Ελένη Μενεγάκη

Ζήνα Κουτσελίνη: Τι δήλωσε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό 

Η παρουσιάστρια του Star δε δίστασε να αναφερθεί και στην επανένωση του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» του Ant1. 

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έβγαινα από το σπίτι για τρία χρόνια»

«Τη μαστίγωσα τη Φαίη, γιατί όταν έβλεπα ότι είχε τον Γιώργο σε πρώτο ρόλο στην εκπομπή, τη σχολίασα, δεν μ΄άρεσε, εγώ ήξερα μία Φαίη πρωταγωνίστρια. Στα δύσκολα αποφάσισε να επιστρέψει τον Γιώργο, εγώ δεν θα το έκανα, γιατί φαίνεται και που επέστρεψε δεν απέδωσε αυτό που φανταζόταν. Εγώ πιστεύω στη Φαίη πάρα πολύ, δεν ξέρω αν η δύσκολη χρονιά ήθελε την επιστροφή του Γιώργου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top