GNTM 4: Ξεκίνησαν οι auditions και τα γυρίσματα!

Οι κριτές κάθισαν στις καρέκλες τους και αναζητούν το επόμενο τοπ μόντελ

Το GNTM επιστρέφει στις οθόνες μας πιο ανανεωμένο και φρέσκο από ποτέ! Φυσικά, μέσα από το Star. Μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, στην κριτική επιτροπή θα δούμε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και το «νέο αίμα», το εντυπωσιακό μοντέλο με τη διεθνή καριέρα, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η νέα κριτής του GNTM - Ιδού το βιογραφικό της!

GNTM 4 ΖΕΝΕΒΙΕΒ ΚΑΡΑΒΑΣ

Ο Γιώργος Καράβας είναι ο «Μέντορας» του GNTM

Πρώτος ο γνωστός φωτογράφος, μάς έβαλε μέσα στα backstage και ανακοίνωσε ότι οι audiotions μόλις ξεκίνησαν. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σκουλός μοιράστηκε ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με τις καρέκλες των τεσσάρων κριτών, καλωσορίζοντας έτσι και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο team τους.

Άρχισαν τα γυρίσματα του GNTM! Τι δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

gntm 4 ξεκίνησαν οι auditions

Η ανάρτηση του Δ. Σκουλού στο Instagram

Για 4η χρονιά, το Greece’s Next Top Model, το οποίο για δεύτερη φορά θα περιλαμβάνει τόσο αγόρια όσο και κορίτσια, αναζητά νέα πρόσωπα, που θα επιχειρήσουν να μπουν στον κόσμο του modelling.

Κάθε εβδομάδα οι τα επίδοξα μοντέλα θα κρίνονται για τη συνολική εμφάνισή τους, από τον φωτογράφο μόδας Δημήτρη Σκουλό, τον σχεδιαστή υψηλής ραπτικής Άγγελο Μπράτη, τη διακεκριμένη creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί και το top model Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Δήλωση συμμετοχής στο GNTM 4:

Αν πιστεύεις ότι έχεις αυτό το «κάτι» που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να κλέψεις την καρδιά των πολύπειρων κριτών του διαγωνισμού μόδας, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή.

Για να δηλώσεις συμμετοχή στο GNTM 4, μπες στο https://gntm.star.gr/ και συμπλήρωσε τη φόρμα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top