Άρχισαν τα γυρίσματα του GNTM! Τι δήλωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Τι ανέφερε για τη Βίκυ Καγιά η 4η κριτής του διαγωνισμού μόδας;

Τα γυρίσματα του GNTM του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, ξεκίνησαν σήμερα, και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που θα είναι η τέταρτη κριτής δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πώς θα πάει. Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα» δήλωσε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» το διεθνούς φήμης μοντέλο επισημαίνοντας πως ακόμη δε γνωρίζει αν θα έχει ενεργό ρόλο και στην παρουσίαση.

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση για το GNTM

To κορυφαίο μοντέλο που έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά.

 

 

«Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τη γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και γω ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες».

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αυτή είναι η τέταρτη κριτής του GNTM

Η  Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας.

Το 2012 μάλιστα σε ηλικία μόλις 24χρόνων είχε καταφέρει να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που θα την δούμε στην τηλεόραση και μάλιστα δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες όπως τον Άγγελο Μπράτη, τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 

 

Στην κάμερα του Open μίλησε και ο Άγγελος Μπράτης λέγοντας τα καλύτερα λόγια τόσο για τη Βίκυ Καγιά όσο και για την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

«Με την Ισμήνη έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια. Δεν υπάρχει αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, η Βίκυ είναι η Βίκυ». 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top