Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: «Πιστεύω ότι μας άξιζε κάτι καλύτερο»

Η Κύπρος κατέκτησε τη 16η θέση με το «El Diablo»

Η Έλενα Τσαγκρινού εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή του Ahoy Arena στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Η εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2021 ερμήνευσε το «El Diablo» και κατέκτησε τη 16η θέση.

Eurovision 2021: Η Τσαγκρινού εμφανίστηκε πρώτη και «ξεσήκωσε» το κοινό!

 

Η ομαδική αγκαλιά της ομάδας της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2021/ APIMAGES

Η ομαδική αγκαλιά της ομάδας της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2021/ APIMAGES


Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη λέγοντας αρχικά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για την υποστήριξη, ήταν όλα υπέροχα. Εγώ κρατάω πάντα τα καλά. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο.»

Eurovision 2021: Stefania και Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψαν στην Ελλάδα


Αν και τα στοιχήματα έδειχναν την Κύπρο σε πολύ υψηλές θέσεις τελικά βρέθηκε στη 16η. Πώς το σχολίασε η νεαρή τραγουδίστρια; «Στεναχωρήθηκα στην αρχή. Πιστεύω ότι μας άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά κατάλαβα ότι είναι ένας διαγωνισμός και μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ. Με την Τσέιλι (η χορογράφος του El Diablo) κλαίγαμε από ενθουσιασμό και χαρά. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, αλλά πιστεύω ότι είναι για μια φορά στη ζωή. Από ότι έδειξε και η αγάπη του κόσμου, η εμφάνισή μας ήταν πολύ δυνατή και είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν  ξέρω τι έφταιξε. Αν μπορείτε να μου πείτε εσείς.»

΄Ελενα Τσαγκρινού - Κύπρος Eurovision 2021/ APIMAGES

΄Ελενα Τσαγκρινού - Κύπρος Eurovision 2021/ APIMAGES

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, τον Mike: «Ο Μιχάλης με πήρε αμέσως τηλέφωνο και σήμερα το πρωί μου έπαιζε μουσική για να με χαλαρώσει».

Έλενα Τσαγκρινού: Οι New York Times επέλεξαν φωτογραφία της


Μπορεί το τραγούδι της Κύπρου να κατέκτησε τη 16η θέση στον μουσικό διαγωνισμό, αλλά  βρίσκεται στο top 10 του παγκοσμίου spotify. «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει», δήλωσε η ίδια και στη συνέχεια μίλησε για τη Stefania: «Ήταν φανταστική και μου άρεσε πάρα πολύ».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top