Eurovision 2021: Η Τσαγκρινού εμφανίστηκε πρώτη και «ξεσήκωσε» το κοινό!

Η εκπρόσωπος της Κύπρου έκανε μία καταπληκτική εμφάνιση!

Η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού, η οποία τραγούδησε το El Diablo εκπροσωπώντας την Κύπρο στον τελικό της Eurovision 2021 

Η Έλενα Τσαγκρινού «άνοιξε» τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό της Ahoy Arena στο Rotterdam, αλλά και τους τηλεθεατές από όλη την Ευρώπη. 

Η ομαδική αγκαλιά της ομάδας της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2021/ APIMAGES

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «El diablo», ένα pop κομμάτι που θυμίζει αρκετά το «Fuego» που τραγούδησε το 2018 η Ελένη Φουρέιρα και έφερε την Κύπρο στη 2η θέση! Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, παρουσιάστηκε  μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings.

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα θέτουν εντός δεκάδας Ελλάδα και Κύπρο;

΄Ελενα Τσαγκρινού - Κύπρος Eurovision 2021/ APIMAGES

Το «El Diablo» αφορά τις τοξικές ερωτικές σχέσεις, ενώ η σέξι χορογραφία αλλά και η φανταστική φωνή της Έλενας Τσαγκρινού κέρδισαν σίγουρα τις εντυπώσεις. Αναμένεται να δούμε αν η Κύπρος θα καταφέρει να κατακτήσει μία από τις πρώτες 10 θέσεις στην Eurovision 2021. 

Τσαγκρινού για Stefania: «Ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα»!

H πρώην τραγουδίστρια των Otherview εμφανίστηκε με μία δημιουργία της παγκοσμίου φήμης σχεδιάστριας, Celia Kritharioti, γεμάτη με κρύσταλλα και μέταλλα που αγκάλιαζαν το καλλίγραμμο σώμα της. 

Eurovision 2021: Τι δήλωσε η Στεφανία Λυμπερακάκη πριν τον μεγάλο τελικό


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top