Τσαγκρινού για Stefania: «Ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα»!

Eurovision 2021: Πώς νιώθει η εκπρόσωπος της Κύπρου που εμφανίζεται πρώτη;

Δείτε τα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2021 από τη «Φωλιά των Κου Κου»

Ο μεγάλος τελικός του 65ου διαγωνισμού της Eurovision είναι αύριο και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες που θα συμμετάσχουν έχουν πυρετώδεις προετοιμασίες.  

Ανάμεσά τους και η Ελλάδα και η Κύπρος, αφού η Stefania και η Έλενα Τσαγκρινού αντίστοιχα κατάφερουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισητήριο για τον μεγάλο τελικό.  

Eurovision: Οι καλύτερες και οι χειρότερες συμμετοχές της Ελλάδας

Μάλιστα, η τραγουδίστρια του «Εl Diablo» μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πως νιώθει που θα «ανοίξει» τον αυριανό τελικό.  

Η Έλενα Τσαγκρινού στον Ά ημιτελικό της Eurovision 2021/ APimages

«Τρελάθηκα. Είναι το καλύτερο για μένα, γιατί ήθελα να είμαι λίγο πιο ξεκούραστη. Θα δείξει η πορεία. Είναι αρκετά κουραστική η όλη η διαδικασία. Είναι μια πολύ καλή θέση η πρώτη. Νομίζω όλοι χάρηκαν που είμαι στην πρώτη θέση, γιατί ξέρουν τι προετοιμασία έχω να κάνω και πόσο θα με βοηθήσει αυτό στην ξεκούραση να τα δώσουμε όλα. Λόγω των προβών είμαστε πολύ κουρασμένοι, οπότε στην πρώτη θέση θα το απολαύσουμε πιο πολύ», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Τσαγκρινού. 

Eurovision 2021 - Τελικός: Οι θέσεις που θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος

Eurovision 2021: Τα σχόλια της Έλενας Τσαγκρινού για την Stefania και το «Last Dance» 

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Κύπρου σχολίασε πολύ θετικά και την συμμετοχή της Ελλάδας: «Μου άρεσε πάρα πολύ, ήταν καλύτερη απ' ότι περίμενα, μου φάνηκε τέλεια και μάλιστα πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ καλά».  

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα θέτουν εντός δεκάδας Ελλάδα και Κύπρο;

Και τα δύο performances είναι πολύ εντυπωσιακά, ωστόσο τα στοιχήμετα δείχνουν πως η Ελλάδα και η Κύπρος δεν θα καταφέρουν να βγούν στην τελική δεκάδα των καλύτερων τραγουδιών της φετινής Eurovision. 

Όλα όμως μπορούν να ανατραπούν, καθώς και η Stefania αλλά και η Έλενα Τσαγκρινού έχουν σίγουρα κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top