Eurovision 2021: Στη 10η θέση η Ελλάδα με τη Stefania!

Εκτός δεκάδας η Κύπρος με το «El Diablo»!

Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision/ Stefania - Last Dance

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision λαμβάνει μέρος σήμερα στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας. 

Η Έλενα Τσαγκρινού εκπροσώπησε την Κύπρο με το εκρηκτικό «El diablo», ενώ η Stefania τραγούδησε το pop κομμάτι «Last Dance» για την Ελλάδα! Ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά, αφού στη φετινή Eurovision είδαμε εξαιρετικές συμμετοχές από χώρες όπως η Μάλτα, η Ιταλία, η Γαλλία, η Βουλγαρία κ.α. 

Eurovision 2021: Η Τσαγκρινού εμφανίστηκε πρώτη και «ξεσήκωσε» το κοινό!

Αρχικά, παρουσιάστηκαν οι βαθμολογίες από τις κριτικές επιτροπές των 39 χωρών που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η Ελλάδα ήταν 10η στην κατάταξη, μια θέση που δεν έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια από τις κριτικές επιτροπές. Μάλιστα, εκτός από το καθιερωμένο 12άρι της Κύπρου, η Ελλάδα κέρδισε τους 12 βαθμούς και από την Γαλλία, κάτι που προκάλεσε έκπληξη. Η Stefania τελικά κατάφερε να παραμείνει οριακά εντός δεκάδας, αφού συγκέντρωσε συνολικά 170 βαθμούς, μαζί και με εκείνους του televoting! Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα έχει να βγεί στο top 10 από το 2013.

Η ομάδα της Ελλάδας αγκαλιάζεται μετά το τέλος του performace της στην Eurovision 2021/ APIMAGES

Eurovision 2021 - Ελλάδα: Η Stefania κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού!

Αντίθετα, η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να συγκεντρώσει 94 βαθμούς, αφού δεν ευνοήθηκε ιδιαίτερα ούτε από τις κριτικές επιτροπές αλλά ούτε και από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, η Κύπρος βγήκε 16η, αρκετά πιο κάτω από όσο πρόεβλεπαν τα στοιχήματα. Ωστόσο, σίγουρα έδωσε ένα εξαιρετικό performance!

Η ομαδική αγκαλιά της ομάδας της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision 2021/ APIMAGES

Τελικά, νικήτρια της Eurovision αναδείχθηκε η Ιταλία, ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού, με το ροκ κομμάτι «Zitti e buoni»!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top