Eurovision 2021 - Ελλάδα: Η Stefania κέρδισε το χειροκρότημα του κοινού!

Ερμήνευσε το «Last Dance» εντός έδρας η ελληνο- ολλανδή

Η εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision/ Stefania - Last Dance

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision λαμβάνει μέρος σήμερα στην Ahoy Arena του Ρότερνταμ μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας. 

Η Κύπρος «άνοιξε» τον φετινό διαγωνισμό, με την Έλενα Τσαγκρινού να εμφανίζεται πρώτη στη σειρά παρουσίασης. Το εκρηκτικό «El Diablo» κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές όλης της Ευρώπης!

Τσαγκρινού για Stefania: «Ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα»!

Σειρά είχε στη 10η θέση της παρουσίασης η Ελλάδα, με την Stefania να ερμηνεύει το «Last Dance»! H 18χρονη τραγουδίστρια μπορεί να εκπροσώπησε τη χώρα μας, αλλά ήταν σαν να «παίζει στην έδρα της», αφού έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς. 

Η ομάδα της Ελλάδας αγκαλιάζεται μετά το τέλος του performace της στην Eurovision 2021/ APIMAGES

Το τραγούδι «Last Dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού. 

Eurovision 2021: Τα στοιχήματα θέτουν εντός δεκάδας Ελλάδα και Κύπρο;

Eurovision 2021: H Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance»/ APIMAGES

Η πανέμορφη Stefania φόρεσε ένα μωβ bodysuit me 250.000 κρύσταλλα Swarowski και ψηλοτάκουνες μπότες ως το γόνατο. Το performance της είχε πρωτότυπα οπτικά εφέ με την χρήση πράσινης οθόνης, ενώ οι χορευτές της έπρεπε να αλλάξουν πάρα πολλά ρούχα σε πολύ περιορισμένο χρόνο. Αναμένουμε να δούμε ποια θέση θα κατακτήσει η Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision!

Eurovision 2021: Τι δήλωσε η Στεφανία Λυμπερακάκη πριν τον μεγάλο τελικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top