MasterChef 5: Η χαμένη ομάδα οδηγείται σύσσωμη σε δοκιμασία αποχώρησης!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού την Τρίτη 18/5 στο Star

Με λίγο βουνό, λίγο θάλασσα και πολλή μαγειρική, ξεκινά η δεύτερη ημέρα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Το τελευταίο καλωσόρισμα σε Ομαδική Δοκιμασία, για φέτος, στους επτά του διαγωνισμού από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού κάπως έτσι προμηνύεται και το τέλος αυτού του φανταστικού μαγειρικού ταξιδιού.

MasterChef 5: Το ατύχημα που έκοψε την ανάσα στους μπλε!

masterchef 5 trailer

MasterChef 5: Ο Κουτσόπουλος μοιράζει φαγητό στην παραγωγή με αντάλλαγμα!

Κάποιοι δηλώνουν κουρασμένοι, κάποιοι άλλοι νιώθουν να έχουν «στερέψει»  από δυνάμεις, αφού έχουν καιρό να αντικρίσουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ενώ άλλοι σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν συνταγές, που σχεδίαζαν για το δικό τους μενού, με την ελπίδα να φτάσουν στον τελικό.

Τελικά όμως, όλοι μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef 5 αποφασισμένοι να δημιουργήσουν εξαιρετικά πιάτα, με όση μεγαλύτερη δύναμη και έμπνευση διαθέτουν.

masterchef 5

Οι τρεις chef κριτές θα βαθμολογήσουν τα μενού, που θα ετοιμάσουν οι δύο ομάδες, μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Executive Chef του «Four Seasons Astir Palace», Bertrand Valegeas και τον Head Chef του εστιατορίου «Pelagos», Luca Piscazzi.

Οι Μπλε και οι Κόκκινοι έχουν μια τελευταία ευκαιρία για να ανακάμψουν και να διορθώσουν τα λάθη, που έγιναν στο μενού τους, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της τελευταίας Ομαδικής Δοκιμασίας στο βουνό. 

Η ομάδα που χάνει, οδηγείται σύσσωμη σε δοκιμασία αποχώρησης! Ποια Ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει τη δοκιμασία και ποιοι θα πρέπει να αγωνιστούν για μια θέση στους TOP 6 του διαγωνισμού;

Μη χάνετε το MasterChef κάθε Δευτέρα – Πέμπτη στις 21.00, στο Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top