Cook Beef: Προτείνει τις καλύτερες vegan και vegetarian προτάσεις!

Μοναδικές μαγειρικές ιδέες στην εκπομπή το Σάββατο στις 18:30 στo Star

To Σάββατο 8 Μαΐου στις 18:30 στο Cook Beef ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης, υποδέχονται τον τελευταίο μήνα της άνοιξης με ωραίες γεύσεις, ιδέες, tips αλλά και τις πιο πρωτότυπες μαγειρικές κόντρες! 

Θες να αποτοξινωθείς από το κρέας ή δεν τρως κρέας; Αυτό το barbeque είναι το ιδανικό για εσένα! Οι chefs του Cook Beef σου έχουν τις καλύτερες vegan και vegetarian προτάσεις για να γίνεις ο βασιλιάς της ψησταριάς!

Cook Beef

Cook Beef: Bαρθαλίτης και Γλωσσίδης φτιάχνουν το πιο νόστιμο φακόρυζο

Επειδή όμως ο Χρήστος είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του όταν άκουσε barbeque, η επιστροφή στο σπίτι τους βρίσκει με τα αρνίσια παϊδάκια να έχουν περισσέψει. Δεν «ψήνονται» όμως για άλλο ψήσιμο κι έτσι ο Χρήστος μαζί με τον Μάνο δείχνουν μια τέλεια εκδοχή για να γίνουν στον φούρνο. Μέχρι κι ο Μάκης που δεν τρελαίνεται για παϊδάκια, τα τρώει και γλείφει τη μουσούδα του!

O Νίκος με τον Μάνο μεταμορφώνονται σε μικρούς επιστήμονες και βάζουν στόχο να επιβεβαιώσουν ή να αποδομήσουν μύθους, που σχετίζονται με τρόφιμα. Κι ενώ η υπόλοιπη παρέα αφήνεται στα χέρια τους για τα πειράματα, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Μύθος για το πορτοκάλι δεν αποδομήθηκε, αλλά η πορτοκαλόπιτα του Σταύρου έρχεται για να σώσει την κατάσταση και να τους γλυκάνει.

Νίκος Θωμάς, Μάνος Σαρρής, Σάββας Ληχανίδης, Σταύρος Βαρθαλίτης Χρήστος Γλωσσίδης

Είναι γεγονός ότι πρώτα τρώμε με τα μάτια για αυτό και τα tips που δείχνουν οι chefs, θα απογειώσουν τα πιάτα σας και θα αποσπάσετε διθυραμβικά σχόλια. Δοκιμάστε τα και δε θα χάσετε!

Cook Beef: Σαλάτα με λαχανίδα και αυγοτάραχο

Πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις έναν πύργο από κρέπες; Καθόλου, εκτός αν πρέπει να τις φτιάξεις σε beef του Cook Beef! Εδώ τίποτα δεν είναι απλό! Πάντα κάτι θα τους «χαλάει», όσα θεωρούν δεδομένα και θα πρέπει να προσαρμόζονται σε νέες, ιδιαίτερες κι αλλόκοτες συνθήκες. 

Ποιος είναι εκείνος πού θα προσαρμοστεί πιο γρήγορα; Θα κερδίσει ο Σάββας για 4η φορά ή ο Σταύρος θα καταφέρει να του σπάσει το σερί νικών; 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Cook Beef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top