MasterChef 5: Μετά την αποχώρηση της Ανούς οι ομάδες είναι τρεις!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού, την Πέμπτη 6/5 στις 21.00!

Μετά την αποχώρηση της Ανούς στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/5, οι καλύτεροι εννέα (9) του φετινού MasterChef συνεχίζουν και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους: Αλέξανδρο, Διονύση, Ιωάννη, Μαργαρίτα, Μαρίνα, Νίκο, Παναγιώτη, Παύλο, Τζιοβάνι.

masterchef 5

Η τελική 9άδα του MasterChef 5

MasterChef 5: Αποχώρησε η Ανούς! 

MasterChef 5: Η αντίδραση του Διονύση όταν έμαθε ότι αποχώρησε η Ανούς

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/5, ο Αλέξανδρος Σ., ο οποίος κέρδισε το πρώτο του Τεστ Δημιουργικότητας, καλείται να ανακατέψει τη μαγειρική τράπουλα και να διαμορφώσει τις τρεις νέες Ομάδες! Ποια πλεονεκτήματα θα έχει στη διάθεσή του και ποια στρατηγική θα ακολουθήσει;

Ισάριθμα μοιράζονται οι μάγειρες και πλέον τα μέλη της κάθε ομάδας είναι μόνο τρία. Μια ξέφρενη και αγαπημένη, ιδιαίτερα στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σκυταλοδρομία ξεκινά, για τρία διαφορετικά πιάτα.

Είναι αρκετοί άραγε τρεις μάγειρες για να ετοιμάσουν, σε συγκεκριμένο χρόνο, ένα ικανοποιητικό μενού, κατάλληλο για να καλύψει το σημερινό ζητούμενο, παραμένοντας πάντα ανάλογο του επιπέδου του MasterChef 5;

masterchef

MasterChef 5: Όσα θα δούμε την Πέμπτη 6/5

Σε αυτή τη δοκιμασία, ο αρχηγός που θα μπλοκάρει και δε θα λειτουργήσει σαν κύριος συντονιστής της ομάδας του, θα ρίξει την ομάδα του σε μαγειρικό κενό.

ομαδική δοκιμασία masterchef 5

MasterChef 5- Μαργαρίτα για Μαρίνα: «Το θέατρο του παραλόγου»!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του MasterChef 5 την Πέμπτη 6/5 στις 21.00 στο Star.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top