Ελένη Μενεγάκη: Ποια πρώην συνεργάτιδά της θα είναι στη νέα της εκπομπή;

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στους «Κου Κου»

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά πλατό η Ελένη Μενεγάκη αναμένεται να επιστρέψει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Είναι γεγονός - Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο δυναμικό του Mega!

Μάλιστα, το κανάλι την καλωσόρισε και επίσημα μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο με το Μega, οι όροι και η τηλεοπτική επιστροφή

Όπως είναι φυσικό έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η «ωραία Ελένη» για το πώς θα στηθεί η εκπομπή μαζί με την αρχισυντάκτριά της, την Ελένη Γελαλή.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» πως η παλιά της συνεργάτιδα Ελιάνα Χρυσικοπούλου δέχτηκε κρούση από την παρουσιάστρια για να είναι μαζί της στην εκπομπή.

 

Ελένη Μενεγάκη: Θα επιστρέψει, αλλά όχι με πρωινό!

Ο δημοσιογράφος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ελιάνα για να δει αν κάτι τέτοιο ισχύει. «Στέφανε, δεν επιβεβαιώνω αλλά ούτε και διαψεύδω αυτό για το οποίο με ρωτάς. Στόχος μου είναι να παραμείνω στο Mega. Περνάω  πολύ καλά με τη Δανάη!», ήταν η απάντηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το σχόλιο για την τηλεοπτική επιστροφή της Μενεγάκη

Να θυμίσουμε πως αυτή τη σεζόν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου βρίσκεται στην πρωινή εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top