Είναι γεγονός - Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο δυναμικό του Mega!

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Δείτε όσα είπαν στη «Φωλιά των Κου Κου» για την τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Έναν χρόνο μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη πηγαίνει στο Mega, επαληθεύτηκαν!

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Το πρωί της Πέμπτης το κανάλι έστειλε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη δική του συχνότητα.

Ελένη Μενεγάκη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού:

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Μενεγάκη: Το «χρυσό» συμβόλαιο και η νέα της εκπομπή

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι Mega Banca το 1993, με τον Γιώργο Πολυχρονίου

Ελένη Μενεγάκη: Όσα είχε πει για την αποχώρησή της από τον Alpha

Θυμίζουμε ότι ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στις 21/05/2020, η Ελένη ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha, αλλά κι από την τηλεόραση.

Ελένη Μενεγάκη: Θα επιστρέψει, αλλά όχι με πρωινό!

Ελένη Μενεγάκη Alpha

Ενσταντανέ από την τελευταία της εκπομπή στον Alpha

«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά…», είχε δηλώσει.

Οι φήμες για το «διαζύγιο» της με τον Alpha κυκλοφορούσαν για καιρό. Μάλιστα, ανέφεραν ότι η παρουσιάστρια δε θα «μετακόμιζε» σε άλλο κανάλι, αλλά θα ταξίδευε για ένα μεγάλο διάστημα στις ΗΠΑ για τις σπουδές του γιου της Άγγελου Λάτσιου.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top