Ελένη Μενεγάκη: Το συμβόλαιο με το Μega, οι όροι και η τηλεοπτική επιστροφή

Ποια ήταν η πρώτη φορά που την είδαμε στην τηλεόραση

Δείτε βίντεο από την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha

Ήταν 21 Μαΐου όταν η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωνε στο τηλεοπτικό κοινό ότι θα αποχωρήσει από τον Alpha και δε θα εργαστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Είναι γεγονός - Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στο δυναμικό του Mega!

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η παρουσιάστρα είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χαρούμενη και γεμάτη! Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός. Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω, πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πώς θα με βλέπουν, πώς θα με θυμούνται καμιά φορά, όποτε θα τους έρχομαι στο μυαλό».

Ελένη Μενεγάκη Mega

Η Ελένη Μενεγάκη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Μega 

Από τον περασμένο Μάιο οι φήμες την ήθελαν να επιστρέφει στον ΑΝΤ1, με τον ο ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού να είχε αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις για ένα διετές συμβόλαιο με ισχύ από το επόμενο φθινόπωρο έως και το 2023. 

Εδώ και λίγα 24ωρα υπήρξε έντονη παραφιλολογία που τελικά επιβεβαιώθηκε, ότι η «βασίλισσα» της TV «κλείνει» με το Mega για να υπογράψει νέο, τετραετές συμβόλαιο, για μια εκπομπή αντίστοιχη με αυτή του Alpha. 

Ελένη Μενεγάκη: Θα επιστρέψει, αλλά όχι με πρωινό!

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης, η δημοφιλής παρουσιάστρια, ανήκει κι επίσημα στο δυναμικό του MEGA εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση, με το κανάλι να κάνει την επίσημη ανακοίνωση το πρωί. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ελένη θέλει την τηλεοπτική ζώνη, δηλαδή το 1 με 3 το μεσημέρι, ενώ το κανάλι θέλει έναρξη στις 2 το μεσημέρι. Αρχικά μάλιστα, την ήθελε για το πρωινό, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Αυτός ήταν και ένας από τους όρους της. 

Φημολογείται είναι ότι έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με δύο ακόμα χρόνια option.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε όρους στο Μega για την επιστροφή της 

Ελένη Μενεγάκη: Τρεις δεκαετίες στο «γυαλί»

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την καριέρα της το 1991 στο MEGA και την εκπομπή «Κοκτέιλ», στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη.

Το 1992 εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές «Αχ Ελένη» της Ελένης Ράντου και «Τα Μπακούρια» του ΑΝΤ1, ενώ για δύο σεζόν συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Mega Banca», ως συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Πολυχρονίου.

«Η επιστροφή της Μενεγάκη είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά τον κορωνοϊό»

Ελένη Μενεγάκη Εκπομπή

Το προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram έχει 1,2 εκατ. followers /Φωτογραφία Instagram

Οι τηλεοπτικοί... καφέδες της ωραίας Ελένης 

Το 1995 ήταν η χρονιά που άλλαξε τα πάντα στη ζωή της. Ήταν τότε πο υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και πρωταγωνίστησε για δύο σεζόν στη σειρά «Πάτερ ημών» του Αλέξανδρου Ρήγα με τον Κώστα Καρρά. Παράλληλα, ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινός καφές» ως συνεχίστρια της Ρούλας Κορομηλά και σύντομα καθιερώθηκε ως παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Η εκπομπή προβλήθηκε για δέκα συνεχόμενες σεζόν, ενώ στο μεσοδιάστημα παρουσίαζε και τα Καλλιστεία του καναλιού.

Το 2005 ακολούθησε τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1 στον Alpha, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής «Καφές με την Ελένη» για έξι χρόνια.

Μενεγάκη: Το «χρυσό» συμβόλαιο και η νέα της εκπομπή

Από το 2011, πέρασε στη μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «Ελένη», και πάλι στον Alpha, μέχρι το μεγάλο «αντίο» την πρώτη Ιουλίου του 2020.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά, το φθινόπωρο του 2021, η… εστεμμένη της τηλεόρασης επιστρέφει ξανά στο βασίλειό της!

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top