Αυτοί είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι TikTokers της χρονιάς

Εκατομμύρια χρήστες, εκατομμύρια δολάρια!

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι TikTokers

Ποιοι είναι οι σημερινοί πιο «κερδοφόροι» TikTokers; Μία νέα έρευνα των RAVE Reviews αποκαλύπτει τα εκτιμώμενα έσοδα των 100 πιο διάσημων influencers της εφαρμογής

Το γεγονός ότι το TikTok αποτελεί πλέον το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους νέους -και παράλληλα μία πολύ κερδοφόρα πλατφόρμα– είναι γνωστό. Αυτή τη στιγμή, το TikTok έχει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες -μόνο στις ΗΠΑ- οι οποίοι καταναλώνουν καθημερινά περιεχόμενο, συμβάλλοντας στα έσοδα της ιδιοκτήτριας εταιρίας του TikTok, ByteDance Ltd., τα οποία ξεπερνούν τα 35 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Πώς το καταφέρνουν αυτό; 
Μέσω του influencing ή με πιο απλά λόγια μέσω της διαφήμισης. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, οι εταιρείες πληρώνουν τους TikTokers σχεδόν 0,005 δολάρια ανά follower για χορηγούμενες δημοσιεύσεις και τοποθετήσεις προϊόντων στην εφαρμογή.

Ποιοι είναι οι πιο «κερδοφόροι» TikTokers του 2020; 

Μία νέα έρευνα της RAVE Reviews αποκαλύπτει τα εκτιμώμενα έσοδα των 100 πιο διάσημων influencers της εφαρμογής και μας βάζει στον κόσμο του TikTok.

Για να συλλέξει τα παρακάτω δεδομένα, η ομάδα υπολόγισε ακριβώς πόσες χορηγούμενες δημοσιεύσεις έκαναν οι λογαριασμοί στο TikTok με τους περισσότερους followers. Έτσι, υπολόγισαν και τα εκτιμώμενα έσοδα τους και βρήκαν τους 62 TikTokers που έβγαλαν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια μέσα στο 2020.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο πιο «κερδοφόρος» influencer του TikTok είναι ο 21χρονος χορευτής Michael Le, ο οποίος μέσα στην χρονιά έβγαλε 20,4 εκατομμύρια δολάρια από 92 διαφημίσεις, τις περισσότερες με διαφορά από κάθε άλλο TikToker.

Επόμενος με τις περισσότερες διαφημίσεις είναι ο 19χρονος breakdancer Joe Albanese με 62 διαφημίσεις.

Επόμενη στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων TikTok stars είναι η μόλις 16 ετών Charli D’amelio, η οποία με 34 διαφημίσεις κέρδισε 18,2 εκατομμύρια δολάρια. Είναι επίσης η TikToker με τους περισσότερους followers στην εφαρμογή.

Όσο για την πιο ακριβοπληρωμένη Fitness TikToker, αυτή είναι η 20χρονη γυμνάστρια Demi Bagby, που έβγαλε 3,3 εκατομμύρια δολάρια από 47 διαφημίσεις το 2020.

Η Abby Roberts με έσοδα που ξεπερνούν τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια από διαφημίσεις είναι η πιο ακριβοπληρωμένη TikToker που ασχολείται με την ομορφιά και το μακιγιάζ.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top