Έρρικα Μπίγιου: Από τη βρετανική τηλεόραση στον «Έρωτα με διαφορά»

Η ηθοποιός συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «The Durrells»

Για τα σχέδιά της αλλά και για τον ρόλο της στη σειρά του Star, «Έρωτας με διαφορά», μίλησε η Έρρικα Μπίγιου

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά υποδύεται την Ελβίρα, η οποία είναι μια δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, που διευθύνει μια διαφημιστική εταιρεία και αγνόησε το ρόλο της μητρότητας, προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι καταπιεστική και επικριτική με την αδελφή της και, φυσικά, αντίθετη στην απόφασή της να προχωρήσει σε σχέση με τον 24χρονο Κωστή. Προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να διαλύσει αυτή τη σχέση, προκειμένου να δημιουργήσει η ίδια ένα καλύτερο μέλλον για τη Ζέτα, συστήνοντάς της άντρες ωριμότερους και ανεξάρτητους οικονομικά.

Έρρικα Μπίγιου - Σταύρος Νικολαϊδης: Το «Έρωτας με διαφορά» και η ζωή τους

«Η «Ελβίρα» μπορεί να μου βγει παντού… Μου το λένε και οι φίλοι μου!» είπε χαριτολογώντας η όμορφη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Έρρικα Μπίγιου

Δείτε το προηγούμενο επεισόδιο της σειράς του Star «Έρωτας με διαφορά»

Η Έρρικα Μπίγιου, ωστόσο, έχει ξεκινήσει την καριέρα της από το εξωτερικό, αφού συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο της Βρετανικής σειράς «The Durrells».

«Έρωτας με διαφορά»: Ποια πρωταγωνίστρια έχει παίξει σε σειρά του BBC

«Έκανα στην Αγγλία μία πολύ ωραία δουλειά, αλλά είχα ξεκινήσει από εδώ, την Ελλάδα. Έχω τελειώσει το Θέατρο Τέχνης και όλες μου οι βασικές σπουδές έγιναν εδώ. Όταν έμαθα ότι πήρα τον ρόλο στο "The Durrells" ούρλιαζα! Χάρηκα πάρα πολύ! Ήταν μία μικρή, προσωπική νίκη!».

Έρρικα Μπίγιου

 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top