Έρρικα Μπίγιου - Σταύρος Νικολαϊδης: Το «Έρωτας με διαφορά» και η ζωή τους

Οι πρωταγωνιστές της σειράς του Star καλεσμένοι στη «Φωλιά των Κου Κου»

Καλεσμένοι του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, στην εκπομπή τους «Στη Φωλιά των Κου Κου», ήταν το πρωί της Πέμπτης οι ηθοποιοί της νέας σειράς του Star, «Έρωτας με διαφορά», Έρρικα Μπίγιου και Σταύρος Νικολαΐδης.

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Έρωτας με διαφορά»

μπιγιου σταυρος νικολαιδης ελβιρα φίλιππος

Η εντυπωσιακή Έρρικα Μπίγιου, η οποία έχει σπουδάσει θέατρο κι έχει κάνει πολλές δουλειές στο εξωτερικό, είπε ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχει στη ρομαντική σειρά.

«Έρωτας με διαφορά»: Ποια πρωταγωνίστρια έχει παίξει σε σειρά του BBC

«Όλοι οι άνθρωποι, που δουλεύουμε μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι εξαιρετικοί. Έχω μάθει πολλά πράγματα. Όχι μόνο τεχνικά, αλλά και ηθικά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Με τη σειρά του, ο Σταύρος Νικολαΐδης, μίλησε και για τα προσωπικά του και είπε ότι με τη σύζυγό του δυσκολεύτηκαν πολύ στην ανατροφή του γιου τους, καθώς δεν είχαν παππού ή γιαγιά να τους βοηθάει. 

«Είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου και με το παιδί μου. Είναι 3.5 χρόνων. Το ''άνοιξε - κλείσε'' με τα σχολεία τον έχει δυσκολέψει πολύ. Είχαμε σκεφτεί για δεύτερο παιδάκι, αλλά νομίζω πως λίγο μεγάλωσα πια», εξομολογήθηκε ο 50χρονος ηθοποιός on camera.

σταυρος νικολαιδης κου κου

Ο Σταύρος Νικολαΐδης με την αγαπημένη του σύζυγο

Νικολαιδης σταυρος

Ο Σταύρος Νικολαΐδης αγκαλιά με τον γιο του στη θάλασσα

Η Έρρικα Μπίγιου και ο Σταύρος Νικολαΐδης στο «Έρωτας με διαφορά»

ερρικα μπίγιου ερωτας με διαφορα ελβίρα

Έρρικα Μπίγιου

Στο «Έρωτας με διαφορά», η Ελβίρα (Έρρικα Μπίγιου), η αδελφή της Ζέτας (πρωταγωνίστριας), είναι μια δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, που διευθύνει μια διαφημιστική εταιρεία και αγνόησε το ρόλο της μητρότητας, προκειμένου να ακολουθήσει την καριέρα της. Είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο (Σταύρος Νικολαΐδης), έναν επιτυχημένο ανώτερο τραπεζικό. Είναι καταπιεστική και επικριτική με την αδελφή της και, φυσικά, αντίθετη στην απόφασή της να προχωρήσει σε σχέση με τον 24χρονο Κωστή. Προσπαθεί, με κάθε τρόπο, να διαλύσει αυτή τη σχέση, προκειμένου να δημιουργήσει η ίδια ένα καλύτερο μέλλον για τη Ζέτα, συστήνοντάς της άντρες ωριμότερους και ανεξάρτητους οικονομικά.

ερωτας με διαφορά σταυρος νικολαιδης

Σταύρος Νικολαΐδης

Ο Φίλιππος (Σταύρος Νικολαΐδης), ο σύζυγος της Ελβίρας, είναι ρεαλιστής και έχει και εκείνος την άποψη ότι τα παιδιά αποτελούν εμπόδιο στην επαγγελματική καταξίωση και στην οικονομική ανέλιξη, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι η οικονομική ευμάρεια και η πολυτελής διαβίωση είναι πολύ πιο σημαντικά, από τις ερωτικές περιπέτειες. Ο Φίλιππος, σε αντίθεση με τη γυναίκα του, συμπαθεί τον Κωστή και συμμαχεί με τη Ζέτα προκειμένου να βάλουν φρένο στα σχέδια της καταπιεστικής Ελβίρας.  

Απόψε, Πέμπτη 4/3, μη χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας με διαφορά», στις 21.00 στο Star

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top