«Σμύρνη μου αγαπημένη»: Μετά την ταινία θα γίνει και σήριαλ

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στους «Κου Κου»

Η πανδημία του κορωνοϊού έβαλε «φρένο» στα σχέδια της Μιμής Ντενίση, αφού η επιτυχημένη θεατρική της παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» που συγκίνησε χιλιάδες θεατές, αναμενόταν να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Τα γυρίσματα της μεγάλης κινηματογραφικής παραγωγής επρόκειτο να ξεκινήσουν τον περασμένο Μάϊο, αλλά μπήκαν στον «πάγο», λόγω του Covid – 19.

Αναβάλλονται τα γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η ηθοποιός αποφάσισε να βάλει και πάλι σε εφαρμογή τα επαγγελματικά της σχέδια και έτσι τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» γυριστούν και κάποιες extra σκηνές, διότι μετά την προβολή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη θα μεταφερθεί και ως σήριαλ στην τηλεόραση.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι θα προβληθεί η σειρά.

Το καστ των ηθοποιών έχει ολοκληρωθεί και ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πάρουν μέρος είναι και ο Κρατερός Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη συμμετοχή του στη Σμύρνη μου αγαπημένη

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη συμμετοχή του στη «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο σκηνοθέτης μας είναι ο Γρηγόρης Καραντινάκης με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Το καστ έχει ολοκληρωθεί, αλλά δε θα ήθελα να πούμε ονόματα μιας και θα δούμε και ξένους ηθοποιούς. Εμένα προσωπικά είναι μεγάλη μου η τιμή και η χαρά που θα συνεργαστούμε ξανά. Είναι μια υπερ- παραγωγή με πολύωρα και δύσκολα γυρίσματα. Έχουμε ακόμα και ειδικά συνεργεία για τα γυρίσματα. Όταν έρθει η στιγμή θα σας πούμε κι άλλες λεπτομέρειες».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top