MasterChef 5: Έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας - Ποιον έσωσε;

«Θα τους δείξω ποια είμαι και πόσο λίγοι είναι μπροστά μου», είπε η Μαρίνα

Ανούς, Παύλος, Κωνσταντίνα και Αντώνης είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας και έτσι φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και περίμεναν να ακούσουν τις οδηγίες των τριών κριτών.

Λίγο πριν ανοίξει η καμπάνα και δουν το πιάτο αντιγραφής, o Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τον Παναγιώτη αν θα κάνει χρήση της χρυσής κάρτας ασυλίας.

Κάρτα ασυλίας

Η κάρτα ασυλίας επέστρεψε στα χέρια του Σωτήρη Κοντιζά

Προς έκπληξη τόσο των κριτών όσο και κάποιων παικτών ο επίδοξος σεφ απάντησε θετικά και χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας για να σώσει τον Παύλο.

Παύλος

Ο Παύλος έβγαλε τη μαύρη ποδιά

Ο παίκτης έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ανέβηκε στον εξώστη, νιώθοντας ασφαλής αν και όπως είπε θα προτιμούσε να έχει διαγωνιστεί για να δει τις δυνατότητές του και σε αυτή τη δοκιμασία.

Μαρίνα

Η Μαρίνα θα διαγωνιστεί για την παραμονή της στο MasterChef 5

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Κοντιζάς κοίταξε τη Μαρίνα, η οποία δίχως καμία έκπληξη κατέβηκε για να μαγειρέψει. «Χάρηκαν όλοι στον εξώστη που κατέβηκα κάτω. Από το να είμαι στον εξώστη και να ακούω βλακείες από άτομα που δε συμπαθώ καλύτερα που κατέβηκα κάτω για να μαγειρέψω. Έτσι θα τους δείξω ποια είμαι και πόσο λίγοι είναι μπροστά μου», δήλωσε on camera η Μαρίνα.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5
Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top