MasterChef 5: Τα ανακυκλώσιμα υλικά και η μάχη με το χρονόμετρο!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού, τη Δευτέρα 22/3 στις 21.00!

Δείτε το trailer της Δευτέρας 22/3/2021

Μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου, μία νέα εβδομάδα ξεκινάει στο MasterChef 5 για τους 14 εναπομείναντες.

masterchef 5 trailer Δευτέρα 22 Μαρτίου

Οι τοπ 14 του διαγωνισμού

Δείτε την αποχώρηση του Αλέξανδρου

Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟς ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

Ο Αλέξανδρος Σ. αποχώρησε το Σάββατο από το MasterChef 5

MasterChef 5: Το σχόλιο της Μαρίνας για την αποχώρηση του Αλέξανδρου

Τα βλέμματα των παικτών είναι στραμμένα στον στόχο τους και ένα ιδιαίτερο, «πράσινο» Mystery Box και ένα Τεστ Δημιουργικότητας που απαιτεί φαντασία και ταχύτητα τούς περιμένουν!

Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρίας αθλητικών ειδών, οι φιλόδοξοι μάγειρες καλούνται να μαγειρέψουν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, εκείνος ή εκείνη, που θα ετοιμάσει για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, θα κερδίσει το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί.

Το μεγάλο κίνητρο έρχεται με την ανακοίνωση των κριτών για τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα, που θα διασφαλίσει ο νικητής, γεγονός που είχε να κεντρίσει την προσοχή των παικτών τόσο πολύ από το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας, του φετινού διαγωνισμού.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, της έκτης κατά σειρά εβδομάδας του MasterChef 5, ακολουθεί τη βιώσιμη μαγειρική της προηγούμενης δοκιμασίας και φανερώνει, ξεκάθαρα πλέον, τις παρέες του σπιτιού και αυτούς, που επιλέγει να δυσκολέψει ο νικητής ή η νικήτρια του Mystery Box.

Τον τελευταίο λόγο έχουν πάντα οι κριτές και εκείνοι θα κρίνουν ποιος θα κερδίσει την Κάρτα Ασυλίας αλλά και ποιες είναι οι χειρότερες προσπάθειες.

οικολογικό mystery box masterchef 5

Ένα οικολογικό Mystery Box περιμένει απόψε, Δευτέρα 22/3 τους παίκτες του MasterChef 5

κριτές masterchef 5 trailer νέο επεισόδιο

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωάννιδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Τα μαχαίρια ακονίζονται! Οι φωτιές έχουν ανάψει! Το… αίμα βράζει! Κάποιοι «παγώνουν» από αγωνία! Κάποιοι «ψήνονται» από επιθυμία για τη νίκη!

Μη χάνετε το MasterChef 5 κάθε Δευτέρα - Τετάρτη & Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:00 MasterChef 5 – MasterClass.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5 

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top