MasterChef 5: Αποχώρησε η Βίλλη από τον διαγωνισμό!

«Μια ποδιά που είναι να βγει, ας βγει!» είπε και παρέδωσε την ποδιά της

Η δύσκολη ώρα, η στιγμή της αποχώρησης, έφτασε και για την μπλε ομάδα, η οποία έχασε από την κόκκινη ομάδα στην τελευταία ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5.

MasterChef 5! Τα έχωσε στην ομάδα του ο Παναγιώτης - «Ντροπή σας!»

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Βίλλη, ο Στέφανος και ο Παναγιώτης. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν ένα πολύ απαιτητικό πιάτο και ο Στέφανος, ο οποίος πήρε την καλύτερη βαθμολογία από τους κριτές «σώθηκε» γρήγορα και ανέβηκε στον εξώστη μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του διαγωνισμού.

masterchef 5

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Βίλλη, ο Στέφανος και ο Παναγιώτης

Η τελική «μάχη» δόθηκε μεταξύ Βίλλης και Παναγιώτη, όπου εντέλει αποχώρησε η Βίλλη έχοντας συγκεντρώσει χαμηλότερη βαθμολογία για το πιάτο της.

Με 29 βαθμούς ο Παναγιώτης επέστρεψε στον εξώστη, ενώ η Βίλλη με δάκρυα στα μάτια, παρέδωσε την ποδιά της και αποχώρησε από το MasterChef 5.

έφυγε η Βίλλη

Το ταξίδι της Βίλλης στο MasterChef 5 έφτασε στο τέλος του

«Μια ποδιά που είναι να βγει, ας βγει! Νιώθω πολύ δυνατή και σίγουρη. Μπορεί να μην έβγαλα το άρτιο αποτέλεσμα, αλλά μόνο και μόνο που προσπάθησα, είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου» είπε η παίκτρια στο πλατό.

Απαρηγόρητη ήταν η καλή της φίλη, Μαργαρίτα, η οποία είπε ότι η Βίλλη είναι άνθρωπος που άπαξ και τη γνωρίσεις, θα θέλεις να είναι για πάντα στη ζωή σου.

Η Μαργαρίτα πλάνταξε στο κλάμα που έφυγε η φίλη της

Η Μαργαρίτα πλάνταξε στο κλάμα που έφυγε η φίλη της

Οι παίκτες που βρίσκονται πλέον στον διαγωνισμό είναι 17: 

masterxhef ποιος έφυγε

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top