Κόντρα στο MasterChef 5: Η πρόκληση της Ηρώς στη Μαρίνα

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στις δύο μαγείρισσες

Μια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ηρώ και τη Μαρίνα, αφού παλιότερα η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θέλει να αντιμετωπίσει την Ηρώ ως αντίπαλη αρχηγό σε κάποια δοκιμασία του MasterChef 5.  

MasterChef 5: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που έχει η Μαρίνα

MasterChef 5 Ηρώ

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι αρχηγός στην μπλε ομάδα μόνο για να προκαλέσω τη Μαρίνα να βγει μπροστά, να είναι εκείνη αρχηγός στην κόκκινη ομάδα, να έρθουμε αντιμέτωπες, γιατί έχω ακούσει πολλά σεφ…», είπε η Ηρώ απευθυνόμενη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

MasterChef 5: Πώς φάνηκε στη Μαργαρίτα που η Μαρίνα την «έκλεψε»;

Τα πράγματα θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Παύλος λέγοντας τι πραγματικά έχει συμβεί, αφού η Μαρίνα είχε δηλώσει ότι θα ήθελε για αντίπαλο αρχηγό την Ηρώ, ως κομπλιμέντο, αφού τη θεωρεί δυνατή μαγειρικά.

MasterChef 5 Μαρίνα

Στη συνέχεια, αρχηγός της μπλε ομάδας αναδείχθηκε η Ηρώ και της κόκκινης ομάδας o Αντώνης. Η απόφαση των «μπλε» δυσαρέστησε την Ηρώ που ήθελε να παλέψει μαγειρική με τη Μαρίνα. «Θες να πεις κάτι Ηρώ; Τι να πω στην ομάδα μου, διαλέξτε εμένα για να με αντιμετωπίσει η Ηρώ;», τη ρώτησε η Μαρίνα με την παίκτρια από την Κρήτη να απαντάει: «Θα τα πούμε στο σπίτι». 

MasterChef 5: Ποιους παίκτες αντάλλαξε η Μαρίνα και γιατί

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Ηρώ. Όταν θέλει να μου πει κάτι ας έρθει να με πιάσει. Έλα να μου πιάσεις και να μου πεις, "άκουσα αυτό, ισχύει;" και θα σου πω την αλήθεια!», δήλωσε στην κάμερα η Μαρίνα.

Οι δύο μαγείρισσες έδωσαν ραντεβού για μια μελλοντική μαγειρικη... μονομαχία!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top