Αυτό είναι το τηγάνι των MasterChefs – Αντικολλητικό, ανθεκτικό, πρακτικό

Το μυστικό για να μαγειρεύεις τα πάντα στην κουζίνα σου με μόνο ένα σκεύος

Tefal Unlimited

Τι μπορείς να μαγειρέψεις με ένα τηγάνι; Τα πάντα φυσικά! Το μόνο που θες είναι ένα ποιοτικό, ασφαλές και αντικολλητικό σκεύος που σου επιτρέπει να φτιάχνεις ό,τι θες, όπως το θες, όταν το θες!

Πόσες φορές έχεις επιθυμήσει κάτι αλμυρό ή γλυκό και σκέφτεσαι τον χρόνο που θα σου πάρει μέχρι να ετοιμαστεί; Επίσης ποιος είπε ότι το τηγανητό είναι απαραίτητα και ανθυγιεινό; 

Και επειδή στη μαγειρική δε χωρούν πειραματισμοί με τα σκεύη, παρά μόνο με τα υλικά, η λύση για να γίνεις ο/η MasterChef της κουζίνας σου είναι το ολοκαίνουργιο τηγάνι Tefal Unlimited το οποίο θα απογειώσει κάθε σου συνταγή, είτε αυτή είναι εύκολη, είτε… περίπλοκη.

Άλλωστε το Tefal Unlimited είναι σχεδιασμένο για όλες τις προκλήσεις. Πρακτικό και γρήγορο, ανταποκρίνεται άριστα σε όλες τις δημιουργικές και δύσκολες απαιτήσεις του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού MasterChef 5, αλλά προσφέρεται και για πιο απλά και γρήγορα γεύματα της στιγμής. Είτε λοιπόν θες να φτιάξεις ένα πιάτο υπερπαραγωγή, είτε μία… ομελέτα και κυριακάτικα pancakes, το Tefal Unlimited σου προσφέρει την ευκολία να το κάνεις και να καταπλήξεις με τη μαγειρική σου δεινότητα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το ολοκαίνουργιο τηγάνι της Tefal επιλέχτηκε ως το… κρυμμένο υλικό κάτω από το Mystery Box του MasterChef 5. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό πιάτο μόνο με το τηγάνι της Tefal και τα βασικά υλικά του πάγκου τους.

«Αυτό το τηγάνι είναι ο καλύτερός σας φίλος. Το μοναδικό σκεύος που θα έχετε στη διάθεσή σας για να μαγειρέψετε. Δε χρειάζεστε φούρνο» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν και… εμπνεύστηκαν με το Tefal Unlimited. «Πολύ καλό, φοβερό! Ολοκαίνουργιο, αντικολλητικό, εξαιρετικό» αναφώνησε η Λία βλέποντάς το.

Πέντε λόγοι για να βάλεις το Tefal Unlimited στην κουζίνα σου

Αν θες κι εσύ εφευρετικότητα στην κουζίνα σου, πρακτικότητα αλλά και γρηγοράδα, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τις πολλές δυνατότητες που σου προσφέρει το Tefal Unlimited, το οποίο σχεδιάζεται και κατασκευάζεται στη Γαλλία, με δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία υψηλών προδιαγραφών.

  • Δε χαράζεται. Ναι, καλά διάβασες. Το Tefal Unlimited διαθέτει την πιο ανθεκτική στον χρόνο επίστρωση, TITANIUM ANTI-SCRATCH, που είναι ενισχυμένη με σκληρούς κρυστάλλους για μεγαλύτερη αντοχή στα γδαρσίματα και στη χρήση μεταλλικών εργαλείων μαγειρικής. Δε χρειάζεται να ανησυχείς μην το χαράξεις ενώ μαγειρεύεις, αφού σε σύγκριση με άλλες αντικολλητικές επιστρώσεις της Tefal, η Titanium Anti-scratch επίστρωση διαρκεί έως και 6 φορές περισσότερο σε σχέση με την βασική Titanium επίστρωση μετά την πραγματοποίηση εξειδικευμένων τεστ αντοχής. Καλό είναι βέβαια να αποφύγεις τη χρήση μαχαιριών.
  • Όσο ανθεκτικό είναι στα γδαρσίματα, τόσο εύκολο είναι στο καθάρισμα, καθώς η επίστρωση, TITANIUM ANTI-SCRATCH είναι πλήρως αντικολλητική, και 100% ασφαλής για υγιεινό μαγείρεμα, με 0% PFOA, 0% μόλυβδο, και 0% κάδμιο, σύμφωνα με τους αυστηρότερους ελέγχους σε σχέση με εκείνους που προβλέπουν οι ισχύοντες κανονισμοί για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Χωρίς μόλυβδο & κάδμιο (no Pb no Cd) σημαίνει ότι δεν έχει προστεθεί σκόπιμα μόλυβδος & κάδμιο στις επιστρώσεις, ενώ δεν παρατηρείται διασπορά σε επίπεδο 0,005 mg/kg. Επομένως μπορείς να μαγειρεύεις όσο θέλεις και ό,τι θέλεις χωρίς να ανησυχείς.
  • Διαθέτει επίσης έναν νέο δείκτη THERMO-SIGNAL™, κάνοντάς το τον καλύτερο φίλο σου στο μαγείρεμα, αφού διαθέτει νέα ένδειξη για την ιδανική θερμοκρασία έναρξης μαγειρέματος για…MasterChef μαγειρικά αποτελέσματα.
  • Είναι συμβατό με όλες τις εστίες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές και επαγωγικές.
  • Τέλος, το Tefal Unlimited ξεχωρίζει και για την ενισχυμένη ανοξείδωτη βάση THERMO-FUSION™, η οποία ενδύκνειται για γρήγορο και ιδανικό μαγείρεμα, χάρη στο μεγαλύτερο πλέγμα βάσης για άψογη κατανομή της θερμότητας και εγγυημένη αντοχή στο σκεύρωμα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top