Traction: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον ηθοποιό, Λεωνίδα Κακούρη

Συντονιστείτε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 14:10 στο STAR

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο καλύτερος «κακός» της ελληνικής τηλεόρασης, σε έναν αναπάντεχο κόντρα ρόλο, αποκαλύπτει στον Κώστα Στεφανή και στο TRACTION την αγάπη του για τα αυτοκίνητα αλλά και τη χαρά της ζωής. Με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού, ο Λεωνίδας Κακούρης γνωρίζεται με ένα πολύ σημαντικό νέο μοντέλο, το ολοκαίνουργιο Hyundai Tucson.

Λεωνίδας Κακούρης -  Κώστας Στεφανής
Εξελιγμένο στην Ευρώπη και τεχνολογικά προηγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, από το πώς πατά στο δρόμο ως τον τρόπο που αλληλεπιδρά με τον οδηγό, το νέο Hyundai Tucson είναι ένα συναρπαστικό αυτοκίνητο. Μαζί του, ακόμη και ένας «σκληρός» τύπος όπως ο Λεωνίδας Κακούρης, δεν σταματά να χαμογελά.Μάνος και Κώστας Στεφανής

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Peugeot e2008: Το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Peugeot περιεργάζονται η Ινώ Στεφανή και ο Μάνος Στεφανής, αναζητώντας απάντηση στο πώς γίνεται η εξέλιξη της ηλεκτρικής τεχνολογίας να εξαλείφει πλέον τις διαφορές στην αίσθηση με τα συμβατικά οχήματα. Και ακόμη καλύτερα: Χάρη στην έξυπνη χωροθέτηση των μπαταριών στο πάτωμά του, το e2008 εντυπωσιάζει με τη σταθερότητα και την ευελιξία του. Με άλλα λόγια, ένας ευχάριστος ηλεκτρικός πειρασμός.

traction
➢    Audi eTron GT: Το μεγάλο και αποφασιστικό βήμα της Audi στην κατηγορία των τετράθυρων κουπέ αλλά σε ηλεκτρική εκδοχή. Άπλετη δύναμη, άνεση, πολυτέλεια, απολύτως αθόρυβη και φιλική προς το περιβάλλον (τετρα)κίνηση, αλλά και συγκλονιστικές επιδόσεις. Ένα κινητό εργαστήριο τεχνολογίας, έτοιμο να πείσει και τον πλέον δύσπιστο ότι από το μέλλον της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης δεν θα λείπουν καθόλου οι έντονες οδηγικές συγκινήσεις.
➢    Ducati Multistrada V4: Ο Θανάσης Χούντρας μας ξεναγεί στον κόσμο μιας υπέροχης δίτροχης Ιταλίδας, της Multistrada, στην εντελώς νέα έκδοσή της. Για τη σημασία αυτής της, σχεδόν ακαταμάχητα, ελκυστικής μοτοσικλέτας, αρκεί να αναφερθεί ότι η Multistrada V4 είναι η πρώτη στην ιστορία, η οποία είναι εφοδιασμένη με ραντάρ ανίχνευσης οχημάτων, έτσι ώστε να ρυθμίζεται αυτόματα η τήρηση της ιδανικής απόστασης, για λόγους ασφαλείας. Αλλά αυτό είναι μόνο ένα από τα δεκάδες θαυμαστά χαρακτηριστικά της Ducati Multistrada V4. Τα υπόλοιπα, με την ορμή των 170 ίππων, έρχονται στο TRACTION.

Μάνος και Κώστας Στεφανής


Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

https://www.star.gr/tv/shows/traction/
#tractiongr

FB: https://www.facebook.com/traction.gr/
Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/
Twitter: https://twitter.com/tractiongr

Δείτε όλα τα επεισόδια του TRACTION

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top