Οι επώνυμοι που είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους λόγω του χιονιού

Τι είπαν Χρηστίδου, Μουτσινάς, Καινούργιου, Μπάρκα και Παπαδάκης

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του

Εκτός από το όμορφο τοπίο ο χιονιάς και η κακοκαιρία «Μήδεια» δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στην Αττική.

Πολλές περιοχές και κυρίως τα βόρεια προάστια δεν είχαν ρεύμα για πάρα πολλές ώρες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να εγκλωβιστούν στα σπίτια τους.

Πολλοί ήταν και οι παρουσιαστές που δεν μπόρεσαν να πάνε στο στούντιο για να εμφανιστούν στην εκπομπή τους. Ανάμεσα σε εκείνους, ο Νίκος Μουτσινάς, η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Κατερίνα Καινούργιου. 

Η Κατερίνα Καινούργιου με ένα instastory ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram ότι σήμερα δε θα βγει η εκπομπή της «Ευτυχείτε» στον αέρα και ανανέωσε το ραντεβού για αύριο.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τετάρτης, δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή του, την οποία παρουσίασαν οι συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε μέσω skype και ανέφερε πως είναι αποκλεισμένος στο σπίτι του. Στη συνέχεια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα μικρό βίντεο από την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι του.

Και η Δανάη Μπάρκα δεν μπόρεσε να βρεθεί στα στούντιο του Mega και έτσι η εκπομπή της δεν βγήκε στον αέρα. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και εξήγησε τους λόγους που δεν είδαμε σήμερα την εκπομπή της.

«Σήμερα έχουμε αποκλειστεί όλοι. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι και οι υπόλοιποι συνεργάτες μας. Ο σκηνοθέτης μένει στους Θρακομακεδόνες, οι υπόλοιποι άνθρωποι έχουν αποκλειστεί και έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, οπότε η κατάσταση ήταν δύσκολη για πολύ κόσμο. Είπαμε να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, να κάτσουμε να προετοιμάσουμε τα αυριανά και τα επόμενα. Αύριο είμαστε κανονικά… Ήταν πολύ δύσκολο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram την Τρίτη ενημέρωσε τους ακολούθους της για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της στα Βριλήσσια: «Δεν έχω καμία απολύτως αίσθηση για το πότε θα βγω από το σπίτι, να το ξέρετε. Μιλάμε για κανονικό εγκλωβισμό. Δεν ανοίγει ούτε η εξώπορτα του σπιτιού μου. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχω προμήθειες. Εδώ θα είμαι αν με ψάξετε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Και ο Νίκος Μουτσινάς εχθές βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο. Ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και είπε ότι η εκπομπή του "Καλό Μεσημεράκι" δε θα μεταδοθεί. Σήμερα, όμως, θα επιστρέψει αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση που να ανεφέρει ότι δε θα βγει ούτε σήμερα η εκπομπή στον αέρα.


 

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top